Actualitate

S-a aflat adevărul. De ce a plecat Andreea Raicu din televiziune

A debutat ca un model, apoi a intrat în televiziune unde a devenit cunoscută ca și prezentatoare. După ani buni însă, aceasta a ales să plece din televiziune.

A devenit unul dintre cei mai importanți promotori ai stilului. După mult timp s-a aflat de ce a plecat Andreea Raicu din televiziune.

S-a aflat adevărul. De ce a plecat Andreea Raicu din televiziune

A fost și va rămâne una dintre cele mai iubite prezentatoare, dar din păcate apariția sa pe micile ecrane s-a tot lăsat așteptată. Pentru că Andreea Raicu a preferat să lase televiziunea și să opteze pentru un stil de viață sănătos. Invitată la emisiunea Andreei Marin de la TVR 2, Andreea a spus lucruri pe care poate doar cei apropiați le știau. Mai mult, aceasta a precizat că a ales să de dedice unui „business care rezonează cu valorile mele”.

Simțeam că îmi lipește ceva

Printre altele, Andreea Raicu a spus că nu a mai apărut pe sticlă întrucât a simțit că îi lipsește ceva. „Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.

Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile. Doar atunci când vrei…”, a declarat vedeta.

Și-ar fi dorit să devină psiholog

Deși a rupt gura târgului cu televiziunea, Andreea spune că și-a dorit să fie psiholog „Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog”, a menționat bruneta.

 

Tags

Close