Actualitate

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut locul din Ministerul Tineretului și Sportului după Survivor România

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut locul din Ministerul Tineretului și Sportului după participarea la Survivor România. Iată de ce.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Roxana Ciuhulescu nu a avut parte de o experiență prea plăcută la Survivor România, unde a fost eliminată destul de rapid și a părăsit competiția printre primii concurenți. Mai mult, se pare că vedeta și-a pierdut și locul de muncă de la Ministerul Tineretului și Sportului, iar acum s-a aflat de ce. Motivul pentru care Roxana Ciuhulescu a fost pusă pe liber este uimitor.

În decurs de o săptămână, Roxana Ciuhulescu ar fi primit 3 decizii de detașare, la un alt loc de muncă. Una în județul Maramureș, la Direcția pentru Sport Maramureș, alta, care anula prima decizie și cea de-a treia, în care era înștiințată că este detașată la Direcția pentru Sport a Municipiului București. Vedeta a fost consilierul de imagine al Ministrului Eduard Novak și a cerut o suspendare temporată, pentru a participa la Survivor România.

Advertisment

Roxana Ciuhulescu și-a pierdut locul din Ministerul Tineretului și Sportului după Survivor România

Din cauza unei accidentări de care a avut parte la Survivor România, la revenirea în țară Roxana Ciuhulescu nu a avut parte de o primire prea bună la Ministerul Tineretului și Sporturilor. Fanatik.ro transmite că a primit mai multe decizii de detașare de la minister, către alte posturi din țară și, ulterior, la București.

Advertisment

Acum, fosta consilieră de imagine a ministrului Eduard Novak lucrează la Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București, la departamentul Achiziții. Asta după ce vedeta a fost anunțată că trebuie să se relocheze în Maramureș, iar decizia a fost anulată la scurt timp după ce a fost comunicată către Roxana Ciuhulescu. A confirmat întreaga situație, dar a refuzat să vorbească prea mult, așteptând ca situația să se soluționeze pe cale legală.

„Nu pot să dau declarații în acest moment. Am declanșat o serie de proceduri legale, vom vedea ce se va întâmpla”, a spus Roxana Ciuhulescu pentru fanatik.ro.

Advertisment
Advertisment