Actualitate

Rompetrol este aliatul ideal pentru spitale

Centrele sanitare din Constanța și Prahova beneficiază de suport real din partea companiei Rompetrol

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Rompetrol face donații importante în această situație de criză provocată de pandemia de coronavirus. Două spitale de la noi din țară vor primi carburanți și kituri de testare menite să sprijine personalul medical care se luptă să vindece pacienții.

Rompetrol vine cu o veste de maximă importanță

La ora actuală sunt 576 persoane contaminate cu coronavirus iar numărul lor este în continuă creștere. Multe companii au venit în ajutorul spitalelor cu donații pentru a le sprijini financiar.

Advertisment

Acest sprijin lipsea cu desăvârșire având în vedere că tot mai mulți oameni ajung în spitale în stare gravă.

Advertisment

Rompetrol, a decis să ofere o cantitate mare de carburant absolut necesar pentru transportul pacienților ce sunt suspecți de coronavirus. Având în vedere că aceștia trebuie atent supravegheați și testați, spitalele au nevoie de multiple materiale. Spitalele aflate în județele Prahova și Constanța au fost cele ajutate cu astfel de resurse.

Rompetrol vrea să se implice activ în lupta împotriva coronavirusului. Prin urmare se vor achiziționa 2.500 teste PCR care sunt absolut necesare. În laboratoare se testează sute de oameni zilnic pentru a vedea dacă sunt pozitivi sau negativi.

În plus, compania Rompetrol oferă spitalelor reactivii necesari de care au nevoie pentru a face investigații amănunțite și a identifică persoanele pozitive.

37.000 de litri de carburanți pentru Serviciului de Ambulanță Constanța

În cazuri de urgență se iau măsurile necesare pentru a ține sub observație medicală toți pacienții. Resursele primite sunt necesare pentru transportul medical și consultații de urgență.

Prin metoda de sponsorizare se oferă fondurile financiare esențiale pentru a se achiziționa materiale sanitare și echipamente de protecție.

În județul Prahova, Spitalul Județean de Urgență Ploiești este cel care va fi ajutat cu sponsorizări majore. Se vor achiziționa platforme de analize probe biologice pentru a testa cât mai repede și cât mai eficient pacienții la nivel local.

Testele din județul Prahova ajung la Institutul Matei Balș din București. Aici vor fi atent analizate iar rezultatul final în urma testării se va obține în maxim 3 zile. Prin intermediul platformei moderne pacienții vor putea primi rezultatele în maxim 3 ore.

Avon oferă 1,7 tone de produse de igienă personală care vin în sprijinul persoanelor aflate în carantină în spitale din București. În plus, oferă și o suma substanțială de bani ce ajută în mod special sistemul medical.

Așadar centrele de carantină și spitalele sunt sprijinite în această perioada de epidemie. Sunt momente grele în care medicii fac eforturi susținute de a ajuta pacienții și încearcă să răspundă cât mai prompt nevoilor lor.

Advertisment
Advertisment