Actualitate

Romică Țociu, la un pas de o mare nenorocire. Pe cine era să piardă

De 27 de ani, Romică Țociu își împarte viața cu Nicoleta, o femeie minunată. Nimeni nu a știut că acum câțiva ani, artistul era să o piardă.

Nicoleta, soția simpaticului actor Romică Țociu, a fost la un pas de moarte. Femeia s-a luptat cu o boală incurabilă.

Romică Țociu, la un pas de o mare nenorocire. Pe cine era să piardă

Vesel mereu și cu zâmbetul pe buze, nimeni nu s-a gândit că Romică Țociu ar fi putut trece prin asemenea momente cumplite. Dar cu ani în urmă, soția sa Nicoleta, a trecut prin clipe grele după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă. „Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a declarat Nicoleta Țociu, la o emisiune tv.

Nicoleta a devenit acum terapeut

Dumnezeu a fost alături de cei doi soți și Nicoleta s-a vindecat, moment în care a decis să-și schimbe și meseria. Soția lui Romică Țociu a ales să devină terapeut, iar actorul a sprijinit-o în totalitate în decizia ei. De acest lucru s-a bucurat și prietena sa, Adriana Bahmuțeanu, care a postat un mesaj frumos. „Draga mea prietenă Nicoleta Ţociu a devenit terapeut, un procedeu de atingere uşoară, un masaj al celor 32 de puncte specifice, care se găsesc în zona capului, care sunt ca nişte benzi de energie. Astfel, se permite eliminarea blocajelor, fricilor, a energiilor negative! Felicitări, Nico, îţi doresc mult succes în noua ta misiune, aceea de a ajuta oamenii aflaţi în suferinţă!”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.