Actualitate

Românii sunt uimiți. Cu ce se ocupă fiica Ozanei Barabancea

Toată lumea o cunoaște pe Ozana Barabancea, dar puțini sunt cei care știu cum arată fiica sa de doar 17 ani și mai ales cu ce se ocupă.

Ozana Barabancea este o femeie împlinită. Are o carieră de vis și niște copii reușiți. Cu ce se ocupă fiica sa de 17 ani?

Românii sunt uimiți. Cu ce se ocupă fiica juratei Ozana Barabancea

Jurata de la Te cunosc de undeva, Ozana Barabancea este în culmea fericirii, pentru că are doi copii frumoși și mai ales extrem de talentați. Iar Gloria, fiica acesteia, îi calcă pe urme. Gloria este elevă la Liceul George Enescu din Capitală și s-a remarcat cu multe premii la concursuri naționale și internaționale. Iar anul trecut, Ozana le-a spus tuturor fanilor ce performanță a atins fiica sa.

”Napoletan Master Competition! Gloria ne-a adus o maaare bucurie! Ea s-a clasat în TOP 25 de concurenţi (din 125 de concurenţi) din toată lumea, fiind doar trei români la categoria ei! Bravooooo, Gloria! Sunt mândră că sunt mama ta!”,  a declarat Ozana Barabancea. Recent, Gloria a împlinit 17 ani, iar mama i-a trimis cel mai frumos mesaj.

”La mulți ani, Gloria noastră dragă! Să fii binecuvântată și să trăiești in credință și iubire de Hristos, de familia ta, de semenii tăi și de țara ta. Să ai grijă de tine și de virtuțiile tale! Să știi că te iubim și suntem mândri de tine in fiecare secundă. Ești un dar frumos și neprețuit. Să fii fericită! Te iubim mult și îi mulțumim Lui Dumnezeu că te avem. Mama si fratele tău”, a spus frumoasa profesoară de canto.

Sunt cea mai fericită mamă

Dar Ozana Barabancea este și mama unui superb băiat, care, tot recent, a făcut de ani. Și de această dată, artista și-a pus sufletul pe tavă și a trimis un mesaj din inimă.

”Îți mulțumesc că ești cel mai bun fiu și te rog să mă ierți că poate nu întotdeauna am fost cea mai bună mamă. Te iubim și te vom iubi și te vom prețui toată viața! Indiferent de vârstă, tu vei fi copilul meu frumos și bun! Alege să fii fericit! Să ramâi credincios! Să fii binecuvântat și de Hristos apărat! Sunt cea mai fericită mamă! La multi ani, fiule”, a spus vedeta.

Tags