Actualitate

Românii sunt șocați. Ce a făcut Loredana Groza la malul Oceanului Indian. I-a înnebunit pe toți

Nu îi pasă de coronavirus și a fugit să se relaxeze în Maldive. Ce a făcut Loredana Groza a înnebunit pur și simplu românii.

A ales să plece într-un concediu prelungit departe de lume și a ales Maldive. Loredana Groza i-a uluit pur și simplu pe fanii săi.

Românii sunt șocați. Ce a făcut Loredana Groza la malul Oceanului Indian. I-a înnebunit pe toți

Anul acesta a început cât se poate de bine pentru Loredana Groza. Artista și-a luat un repaos binemeritat și a plecat în Maldive, să se relaxeze. Iar de acolo, i-a înnebunit pe toți fanii săi cu fotografii care de care mai sexy. Asta după ce în ianuarie, Lori s-a bucurat de frumosul Mexic. În Maldive, aceasta și-a etalat trupul perfect în costume de baie minuscule și toată lumea a fost în extaz.

Imaginile cu diva făcând yoga au rupt internetul

Mai mult decât atât, Loredana le-a arătat tuturor exercițiile de yoga pe care le-a făcut, cu o ușurință ieșită din comun. Artista demonstrează încă odată că iubește sala de sport și nu îi e frică de nimic. De altfel, în ediția trecută a emisiunii X Factor aceasta le-a făcut cunoștință concurenților din echipa pe care i-a avut cu antrenorul ei. Un lucru pe care aceștia l-au apreciat foarte mult.

Cum reușește să-și păstreze silueta

Loredana se bucură la vârsta ei de o siluetă pentru care e invidiată. Cum reușește aceasta să arate perfect la 50 de ani? Aceasta a dezvăluit secretul cu puțin timp în urmă într-un interviu acordat revistei Viva.

“Sport, mâncare simplă, meditație… E practica ta zilnică, trebuie să fie constantă, să îți faci timp dimineața și seara de câteva momente pentru tine, care să te ajute să te simți bine în pielea ta. Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi”, a declarat Loredana.

 

Tags