Actualitate

România e în doliu. A murit regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Ce a spus cu puțin timp înainte să se stingă

Într-o singură săptămână, am rămas mai săraci. După Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu, a plecat la ceruri și Gabi Luncă. Ce a spus cu puțin timp înainte să moară.

Nimeni nu va mai fi vreodată ca ea. Gabi Luncă a plecat la cele veșnice. Ce a spus faimoasa cântăreață înainte să moară.

România e în doliu. A murit regina muzicii lăutărești, Gabi Luncă. Ce a spus cu puțin timp înainte să se stingă

A umplut zeci de ani stadioanele, iar românii au adorat-o. Dar Gabi Luncă a plecat acum într-o lume mai bună, lăsând în urmă un gol imens. Una dintre fiicele sale a spus ce a spus regina înainte să meargă la Domnul, pe care l-a iubit atât de mult.

”Mama ne-a lăsat o bogăție mare, piesele ei, clipuri, vorbe frumoase…. Avem de ce plânge, vom plânge toată viaţa. Ultima oară am vorbit cu ea acum două zile. Știți care a fost ultimele ei cuvinte? Rămâneţi cu Iisus!”, a declarat Rebeca.

Familia cere să se facă testul COVID

La scurt timp după ce Gabi Luncă s-a stins, familia a cerut să fie făcut un nou test coronavirus. Aceștia doresc să o ia acasă și să o înmormânteze creștinește, iar toți cei care au iubit-o să vină și să-și ia la revedere de la ea.

”Am solicitat să se facă testul, să ne-o dea acasă, să putem să ne luăm rămas-bun creştineşte. Și sper să nu fie nici un fel de problemă”, a menționat fiica artistei.

După 1993 a cântat doar pentru Iisus

Gabi Luncă s-a născut în 1938 în comuna Vărbilău din Prahova și a moștenit talentul de la tatăl său, Dumitru Luncă. În 1964 s-a căsătorit cu acordeonistul Ion Onoriu și au avut patru copii. A cântat prima dată în 1951 cu tatăl său și a debutat la Radiodifuziunea Română cu melodia Pe deasupra casei mele. La doar 19 ani a înregistrat la Electrecord primul album, care avea doar patru piese. Grație talentului său, a intrat în atenția BBC după revoluție. Începând din 1993, aceasta a cântat doar melodii religioase.