Actualitate

Renumitul cântăreț Jador a fost dus de urgență la spital

Participant la competiția dură Survivor România, nu a mai putut face față. Renumitul cântăreț Jador a fost dus de urgență la spital.

Survivor România este extrem de solicitantă pentru concurenți. Renumitul cântăreț Jador a fost dus de urgență la spital.

Renumitul cântăreț Jador a fost dus de urgență la spital

Accidentările grave din cadrul competiției Survivor România sunt frecvente la această competiție. Printr-un astfel de moment a trecut și Jador, care a ajuns de urgență la spital. Cântărețul a vrut să dea tot ce poate pentru echipa lui, însă nu s-a gândit și la consecințe. Din nefericire, acesta a fost dus de urgență la spital. Din păcate, această accidentare vine după ce Jador a mai avut ceva probleme de sănătate. Artistul a mărturisit că este foarte îngrijorat pentru sănătatea lui și nu vrea să pățească nimic. Dar e o persoană foarte ambițioasă care vrea să fie de ajutor echipei din care face parte.

Am un psihic foarte puternic

„Mă simt nașpa din punct de vedere fizic. Nu am fost expus niciodată la atâta foame, mușchii mei s-au cam dus. Din cauza unei probleme la naștere și fiind expus la efort am problema asta, nu foarte gravă, dar mă poate afecta pe viitor.

Și eu îmi doresc pe viitor să cânt la nunți și să dansez cu oamenii. Nu e o problema foarte gravă, dar mă afectează pe unele trasee, chiar dacă nu o arăt și mă arunc cu capul înainte. Am un psihic foarte puternic, am plecat de la minus 5 și am ajuns să am ce băga la stomac. Familia mea e mândră de mine. Nu pot să nu recunosc că o dau tot ce pot până mă ajută corpul. Corpul meu mă lasă încet , încet”, a spus Jador, înainte de accidentare.