Actualitate

Răzvan Simion s-a despărțit de iubită. Se întoarce la Lidia Buble?

Se pare că nu o poate uita deloc pe Lidia Buble. Răzvan Simion se pare că s-a despărțit de iubită. Prezentatorul a stat singur de ziua îndrăgostiților.

Ce se întâmplă cu Răzvan Simion? Deși toată lumea se aștepta să evolueze relația cu actuala iubită, se pare că e o amintire.

Răzvan Simion s-a despărțit de iubită. Se întoarce la Lidia Buble?

La scurt timp după ce s-a despărțit de Lidia Buble, Răzvan Simion părea că s-a liniștit în brațele unei brunete. Dar relația, spun sursele, e posibil să fi ajuns la final. Să fie colegul lui Dani Oțil singur? Se pare că da, pentru că acesta a povestit cum a petrecut de ziua îndrăgostiților. „Pentru mine nu a fost o zi grea, imediat am trecut peste ea. Am inventat orice scuză ca să nu ies din casă și mi-a ieșit. Am mâncat semințe și am făcut cojile în formă de inimioară”, a declarat Răzvan.

Să fie de vină oare Lidia Buble?

Răzvan Simion s-a afișat pentru prima dată cu noua cucerire la sfârșitul anului trecut, când cei doi au fost văzuți de mână prin București. Se pare însă să focul s-a stins la fel de repede precum s-a aprins. Sursele spun însă că e posibil ca cea care să fie vinovată de despărțire ar fi Lidia Buble. Ce a făcut cântăreața? Cu doar câteva zile în urmă, Răzvan a postat pe instagram o fotografie cu el, îmbrăcat foarte elegant. La foarte scurt timp, Lidia Buble și-a făcut apariția și a pus la postarea fostului său iubit trei emoticoane cu o planetă. Care, spun sursele, ar putea fi tradus prin faptul că prezentatorul reprezintă totul pentru ea. Să fie oare vorba de o împăcare a anului? E foarte posibil, pentru că cei doi se pare că mai nutresc încă sentimente puternice unul pentru celălalt. Oare de data aceasta va fi Răzvan tot ce și-a putut dori mai mult frumoasa cântăreață?

 

Tags