Actualitate

Răzvan Simion e topit după Daliana. Ce face ca să o ajute să câștige bani pe bandă rulantă

De un an de când are o relație cu Daliana Răducan, Răzvan Simion nu mai e aceeași persoană. Ce metodă a adoptat ca să o ajute să face bani.

Advertisment
Advertisement

Este extrem de mândru de ce are lângă el. Răzvan Simion apelează la orice metode ca să o ajute pe Daliana.

Răzvan Simion e topit după Daliana. Ce face ca să o ajute să câștige bani pe bandă rulantă

Fostul designer de la Visuri la cheie, Daliana Răducan e pe cai mari. Aceasta are o firmă care funcționează la capacitate maximă, dar este foarte mult ajutată și de iubitul său. La ce s-a gândit Răzvan Simion ca să-i meargă bine brunetei în carieră? În primul rând, distribuie pe rețelele sale de socializare imagini din ceea ce face Daliana.

Advertisment

Daliana este cea care a organizat și casa în care stă cu Răzvan

Pentru că are încredere maximă în Daliana, prezentatorul a lăsat-o să facă tot ce a vrut când s-au mutat împreună în casă nouă. Iar una dintre postări spune totul. Răzvan a pus o fotografie superbă, în care apare stând pe un fotoliu în fața unei mese rotunde.

Advertisment

„Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport, Daliana Răducan”, este mesajul prezentatorului.

La rândul său, Daliana a știut foarte bine cum să-și facă singură reclamă pe blogul personal. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros, fiind în același timp creativ, dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important.

Scopul meu este să găsesc locul dulce dintre exuberanță și simplitate – căutând confort, circulații fluide, detalii, armonie, simetrie și tehnologie discretă”, a spus frumoasa brunetă.

 

Advertisment
Advertisment