Actualitateinfo

Război în lumea manelelor! Florin Salam îl distruge pe Liviu Guță

A intrat dihonia între Florin Salam și Liviu Guță. Regele manelelor i-a trimis cuvinte grele lui Liviu care, spune acesta, îl copiază.

Advertisment
Advertisement

Florin Salam nu a mai suportat și i-a dat o replică dură lui Liviu Guță. Ce l-a deranjat atât de tare pe cel mai bun lăutar al României?

Război în lumea manelelor! Florin Salam îl distruge pe Liviu Guță

Recent, Florin Salam a fost surprins când a văzut că pe rețelele de socializare colegul de breaslă, Liviu Guță i-a adresat cuvinte care nu i-au făcut deloc cinste. Într-un live făcut pe tik tok, Salam nu a mai putut să reziste și a spus tot ce are pe suflet. Regele manelelor i-a spus lui Liviu Guță că are voce, dar i-a spus că s-a remarcat totdeauna prin imitații. Dar niciodată nu și-a făcut un stil propriu.

Advertisment

„Liviule, mă frate, tu ești foarte talentat. Te pune omul să cânți ca Pepe- bagi, ca nașu Adrian, ca mine, ca Daniela Gyorfi cânți. Bă, da ca tine când te aud cântând și eu? Ca tine nu te-am auzit cântând niciodată. Tu exiști așa?”, a spus Florin Salam.

Advertisment

Salam și-a oferit ajutorul

Mai mult, Florin Salam i-a spus colegului său de breaslă că îl poate redirecționa într-o direcție bună, astfel încât să nu mai imite pe nimeni.  „Ai mare voce, dar trebuie să stai de vorbă cu mine ca să poți să îți formezi un stil al tău. Tu cânți ca noi toți… dar tu trebuie să îți formezi un stil al tău, măcar acum la vârsta asta.

Eu înțeleg că mă copiezi pe mine, pe nașu Adrian… dar tu? Nu te-am auzit și eu într-o melodie. Abia aștept să te aud și atunci o să zic și eu… sunt sigur că ești bombă. Nu vă mai luați măi, toți ați trecut pe la mine, v-am ajutat, norocul meu că am rămas tot tânăr.”, a mai spus Florin Salam.

 

Advertisment
Advertisment