Actualitate

Ramona Olaru, crize de nervi în Dubai. Ce a pățit blonda de la Antenă

Și-a dorit să petreacă Paștele într-un loc exotic și a plecat alături de Dani Oțil, logodnica lui și Bianca Nițu în Dubai. Ce a pățit Ramona Olaru.

Ce s-a întâmplat cu Ramona Olaru în Dubai? Asistenta lui Răzvan și Dani a făcut o adevărată criză de nervi atunci când un grup de fani au luat-o în râs.

Ramona Olaru, crize de nervi în Dubai. Ce a pățit blonda de la Antenă

A crezut că va fi cea mai frumoasă vacanță, dar, din nefericire un grup de fani ajunși și ei în Dubai i-au stricat concediul. Iar Ramona Olaru a făcut o criză de nervi. „Ce e greșit să crezi că atunci când pleci în altă țară te relaxezi, că nu te cunoaște nimeni. Numai în Dubai strigă lumea după tine: Roxana, cum mai e vremea? Ramona, în primul rând. În al doilea rând, nu te aud, nu pentru că sunt fițoasă, ci pentru că nu se vorbește așa.”, a declarat Ramona Olaru, pe contul ei de Instagram.

Bianca a sărit în apărarea Ramonei

Horoscopista de la Antenă, care a fost acolo, i-a luat imediat apărarea Ramonei. Aceasta nu a suportat comportamentul tinerilor care s-au legat de Ramona și a luat imediat atitudine.

„Am fost un pic drăguță, că doar i-am ignorat pe acei oameni care au fost de o nesimțire incredibilă. Eu nu am mai văzut așa ceva în viața mea, dar știți cum e, mai bine lași de la tine și îi ignori. Dar, celălalt grup de românași au dus-o la extrem. N-am nimic cu anumite rase de oameni, dar când nesimțirea depășește limite fără niciun motiv, deja mă scoate din sărite. Țipau în gura mare pe aici pe la piscină, pe la hotel, că așa merită ăștia de la televizor, du-te și spune-i lui aia că arată mai bine la televizor. Apoi vine la mine cu copilul de mână să facă poză cu Ramona.”, a mai spus aceasta pe instagram.