Actualitateinfo

Raluca Pastramă, târâtă în noroi de sora sa: “I-a făcut farmece lui Pepe să-l ia de bărbat”

Aflată în plin divorț de Pepe, Raluca Pastramă primește prima palmă de la sora sa: I-a făcut farmece lui Pepe să-l ia de bărbat.

E terminată. S-a aflat tot adevărul. Raluca Pastramă, acuzată de sora sa că i-a făcut farmece lui Pepe.

Raluca Pastramă, târâtă în noroi de sora sa: “I-a făcut farmece lui Pepe să-l ia de bărbat”

Când toată spera că situația dintre Pepe și Raluca Pastramă e pe cale să se schimbe, sora ei vine cu declarații uluitoare. Loredana spune că aceasta i-a făcut farmece lui Pepe ca să-l ia de bărbat. Mai mult, femeia declară că va veni cu dovezi pentru a arăta tuturor de ce e în stare fosta soție a cântărețului. „Raluca i-a făcut lui Pepe farmece, să o iubească, să îl lege de ea. Pepe este cu Raluca din cauza farmecelor, nu pentru că o iubeşte. Am fost de faţă la ritual. Au dus un tricou şi o fotografie de-a lui Pepe şi șapte lumânări. Este vorba de un domn în vârstă de 55 de ani, care deschide cartea, face vrăji. Voi aduce înregistrări şi probe”, spus Loredana.

“Și-a cusut himenul ca să pară virgină”

Dar mărturisirile Loredanei nu se opresc nici pe departe aici. Femeia vine cu o altă bombă și spune că Raluca Pastramă nu a fost virgină, pentru că a avut o relație cu un bărbat. Mai mult, ea ar fi făcut și două avorturi despre care tatăl nu a știut niciodată. „Avea 18 ani când a fost cu primul bărbat. El mi-a spus că Raluca a avut două avorturi şi că a fost cusută. Şi-a cusut himenul ca să pară virgină. Ea cu el se întâlneau mereu. Nu am vrut să-i spun lui tata nimic, am vrut să las lucrurile aşa ca să îl las în lumea lui imaginară”, a șocat Loredana pe toată lumea.

Soțul Loredanei Pastramă spune că totul e o minciună

Până în acest moment, singurul care a reacționat la cuvintele Loredanei este fostul său soț, care a mărturisit că totul este o minciună. „Loredana este genul de persoană care minte în tot ceea ce spune. La Loredana, minciuna e ca la ea acasă. Câtă ură să ai vizavi de soțul tău ca să-l denigrezi? Am doi copii cu ea și am rămas consternat să aud tot ceea ce spune. Îmi pare rău pentru copii, dar nu am ce să fac. Eu cu această femeie nu mai pot conviețui. Ne-am cunoscut într-o emisiune TV. Ne-am plăcut, dar a fost ceva fugitiv. După ce ne-am mutat împreună am văzut că lua niște pastile. Am înțeles de la ea că într-o altă relație a fost bătută și că ia acele pastile pentru a se calma. Acum suntem în divorț și sper să scăpăm cât mai repede unul de altul”, a spus Dan Ipate.

Tags