Actualitate

Răfuială între fosta și actuala iubită a lui Alex Bodi. Ce a făcut Bianca Drăgușanu când a aflat că se însoară

Aflați în plin divorț, iubita lui Alex Bodi are parte de momente neplecute din partea Biancăi Drăgușanu.

Departe de a fi liniștită cu viața ei, Bianca Drăgușanu aruncă cu noroi în noua iubită a lui Alex Bodi.

Răfuială între fosta și actuala iubită a lui Alex Bodi. Ce a făcut Bianca Drăgușanu când a aflat că se însoară

Ce mai are de împărțit Bianca Dăgușanu cu iubita actuală a fostului său soț? Probabil că blonda nu a uitat momentul în care se afla într-un triunghi amoros. Drept urmare, aceasta a început să-i face zile fripte Dariei Radionova. Pe contul său de instagram, Bianca a început să facă declarații acide. ”Vedeta Diaria”, a notat Bianca Drăgușanu pe contul de Instagram, apoi a pus și un emoticon cu față de porc. De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, Bianca a continuat cu”game over”.

Alex Bodi a anunțat că se însoară

Daria pare însă că nu vrea deloc să-i dea apă la moară fostei sale rivale și nu a reacționat deloc. Aceasta preferă să-și vadă liniștită de relația pe care o are cu Alex Bodi. Mai ales că acum se pare că au ajuns la un alt nivel și afaceristul a spus tuturor că urmează să o ia în căsătorie. Surprinzător pentru toată lumea, acesta pare mai hotărât ca niciodtă să fie din nou în fața altarului.

”Cred că da (nr. nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a spus Alex Bodi.

 

Tags