Actualitateinfo

Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?

Să fie Raed Arafat o persoană greu de suportat? Se pare că da, pentru că în timpul facultății a avut mari probleme. Ce s-a întâmplat cu doctorul?

Discuțiile în contradictoriu au fost mereu o problemă cu care s-a confruntat Raed Arafat. Ce a pățit în perioada studenției, nu poate să uite niciodată.

Raed Arafat, dat afară. Ce s-a întâmplat cu șeful SMURD?

Și-a dorit mereu să fie ascultat, dar și să i se dea dreptate atunci când a avut-o. Doar că medicul Raed Afarat nu a înțeles că uneori socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Și pentru că a avut gură mare, a avut mari probleme în facultate. Mai precis, a fost exmatriculat de la Facultatea de Medicină din Cluj.

”Din punct de vedere profesional, era le fel de nebun ca și astăzi… La un moment dat, Domnul Raed a fost dat afară din Cluj pentru comportament nepotrivit și a ajuns în Târgu Mureș. Comportamentul era încercarea de a înființa primul echipaj de terapie intensivă mobilă acolo”, a declarat pentru Europa FM, fostul lui coleg de facultate, medicul Wargha Enayati, fondator al rețelei de sănătate Regina Maria.

Nu a acceptat să dea examen cu un profesor ca l-a picat prima dată

Despre problemele sale din facultate a vorbit însuși medicul, care a declarat în ce situație l-a pus unul dintre profesori. Dar în final tot el a câștigat. ”Am fost picat mai ales că am refuzat să fac un gest care mi s-a propus de cineva ca să trec. Eu am zis că așa ceva nu fac și am picat anul. Reacția lui a fost să-l sune. Profesorul respectiv era mare în partid și l-a făcut praf. N-ai înțeles, n-ai văzut ce note are, ce face? Cum ai putut să faci așa ceva? I-am cerut să mă accepte la re reexaminare și a refuzat. Anul respectiv a însemnat mult căci mi s-au recunoscut notele.

Un singur profesor nu mi-a recunoscut. Atunci eu am petrecut 90 la sută din timp la Clinica de chirurgie cu profesorul Kaufman. A fost o pregătire în plus practică. M-am trezit din nou în seria acelui profesor de morfopatologie. Am cerut să fiu mutat și a refuzat. Atunci am mers la decan și am zis: una din două, ori mă mutați ori cer transferul oriunde, dar eu cu acesta nu mai dau examen. În final au acceptat mutarea la celălalt profesor”, a spus șeful SMURD.