Actualitate

Radu Vâlcan Prezentatorul de la Emisiunea Insula iubirii

Ajuns în Republica Dominicană vorbește despre experiențele trăite acolo. Acesta este încrezător că va fi un sezon foarte bun.

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Radu Vâlcan crede cu tărie că emisiunea va fi peste așteptările publicului. Are încredere deplină că totul va fi de-a dreptul spectaculos.

Abia îi vine să creadă că s-a ajuns deja la sezonul 6 al emisiunii. Totuși, este prima dată când se filmează în Thailanda, totul fiind nou pentru întreagă echipa. Republica Dominicană este un loc magic care i-a impresionat pe toți în egală măsură.

Advertisment

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan este încântat de ideea că a ajuns în Republica Dominicană

Republica Dominicană o să îi ia prin surprindere și pe concurenții care urmează să vină aici. Totul este unic în felul lui. Cu siguranță veți vedea la televizor ceva ce nici nu se compară cu celelalte sezoane. Va fi o emisiune plină de surprize și voie bună. Desigur că va fi și foarte epuizant pentru concurenți însă merită din plin.

Advertisment

Noul sezon vine cu povești inedite de viață. O locație încântătoare și întâmplări diferite sunt cele care completează perfect emisiunea.

După cinci sezoane în Thailanda, acest sezon aduce ceva cu totul nou. Republica Dominicană, este un tărâm magic care pune în dificultate concurenții. Aceștia nu au nici un termen de comparație și nu știu la ce să se aștepte.

Nu ratați nouă emisiune, pentru că situațiile neașteptate cu siguranță va vor atrage interesul

Prezentatorul Radu Vâlcan este cel care va întâmpina cuplurile pregătite să vadă cât de stabilă este relația lor. Desigur că ispitele nu vor întârzia să apară. Sezonul se va filma în resorturile Las Brisas și La Playa, care atrag prin frumusețea lor inconfundabilă.

Doar cinci cupluri se bucură de șansa de a ajunge în Republica Dominicană. Chiar dacă s-au înscris aproape 1000 de persoane în acest an doar 5 dintre ele vor ajunge să își testeze relația pe acest tărâm magic.

Al șaselea sezon Temptation Island – Insula iubirii impresionează chiar și pe cei mai critici telespectatori. În timpul celor 20 de zile de filmare, concurenții vor fi supuși tentațiilor. 8 femei irezistibile și 8 bărbați bine făcuți vor fi ispitele lor.

Ei trebuie să reziste cât mai bine acestor tentații chiar dacă nu va fi deloc ușor. De asemenea, vor trebui să țină cont de regulile emisiunii pentru a nu risca să fie eliminați din show. Nimic nu se compară cu această experiență. Un tărâm de vis și întâmplări minunate este combinația perfectă care impresionează în mod plăcut protagoniștii emisiunii.

Advertisment
Advertisment