Actualitate

Profesorul Doctor Adrian Streinu Cercel Mai Face și Greșeli

Critici dure aduse la adresa medicului Adrian Cercel după ce s-a descoperit faptul că acesta a acționat eronat în mai multe situații

Advertisment
Advertisement
efume.ro

Medicul Adina Alberts aduce acuzații grave doctorului Adrian Streinu Cercel, directorul Spitalului „Matei Balș”.Se pare că în rânduri repetate acesta nu a făcut altceva decât să deruteze oamenii cu informațiile oferite.

Situația de față este una extrem de dificilă pentru toți

Adina Alberts susține că doctorul Cercel este depăsit de situație în plină pandemie de coronavirus. El este responsabil pentru faptul că a informat greșit oamenii și i-a pus într-o situație dificilă.

Advertisment

Încă de la inceputul epidemiei de coronavirus medicul Cercel a început să dea sfaturi nefondate contribuind în mod negativ la distrugerea sistemului medical.

Advertisment

Se pare că acesta a informat deficitar oamenii încă din luna ianuarie 2020. În primă fază a declarat că acest virus este de 10 ori mai ușor decât gripa și nu trebuie să ne îngrijorăm.

El a derutat oamenii pentru că nimeni nu mai înțelegea nimic. Apăreau opinii din toate părțile și nu păreau să aibă vreo legătură logică între ele. Acum a apărut momentul că medicii să ia atitudine.

În această perioadă sistemul sanitar este extrem de deficitar. Nu există suficiente materiale de protecție și teste iar mulți medici își dau demisia. Informațiile false sunt cele care fac ca acest context defavorabil să ia și mai mare amploare.

Doctorul Adrian Streinu Cercel aduce informații incerte

Directorul Spitalului „Matei Balș” a susținut în repetate rânduri că apa și săpunul nu au rol de dezinfectant. Acest lucru este total eronat. În plus, a spus că virusul nu se transmite dacă se da mâna, astfel că nu este nici o problemă.

Tot el a afirmat că spirtul sanitar nu este bun la nimic deci prin urmare nu trebuie folosit că și dezinfectant. Medicul susține că vitamina C este bună în tratarea coronavirusului.

În legătură cu plângerile cadrelor medicale vizavi de faptul că nu aveau suficiente echipamente de protecție spunea că au tot ceea ce le trebuie doar că sunt panicați.

Medicul afirmă că acest virus stă ascuns în praf și mizerie. Prin urmare este bine să se dezinfecteze străzile și parcurile.În urma acestor afirmații se constată că managerul spitalului Matei Balș nu vorbește în cunoștință de cauza.

Informațiile pe care le aduce nu sunt bine fondate. În plină epidemiei de coronavirus nu avem nevoie de așa ceva de aceea ar fi indicat că medicul Cercel să își retragă cuvintele.

Advertisment
Advertisment