Actualitateinfo

Probleme în Cuplul Armin Nicoară – Claudia Puican. Relația lor este „amenințată” de o problemă de sănătate

Probleme în Cuplul Armin Nicoară – Claudia Puican. Relația lor este „amenințată” de o problemă de sănătate

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să facă un copil, însă problema infertilității îi afectează pe cei doi. Ce a spus medicul.

Tânărul în vârstă de 25 de ani este fiul celebrului instrumentist Petrică Nicoară. Acesta a îmbrățișat încă de mic cariera muzicală și a demonstrat că munca și pasiunea au fost motorul succesului său. Muzicantul are și o relație pe care nu se sfiește să o expună, tânărul este mândru de iubita sa Claudia Puican, o tânără blondă, pasionată de muzică.

De curând, Armin Nicioară și Claudia Puican au luat decizia de a-și expune viața într-un reality show marca Antena Stars, unde minut de minut cei doi sunt filmați indiferent de situație. Camerele, fiind tot timpul upă ei, au surprins și momentele tensionate din viața cuplului.

După insistențele Claudiei de a face un copil cu Armin, cei doi au trecut cabinetul medicului pentru planificare familială. Au făcut o serie de analize și s-a descoperit că Armin ar avea o mică problemă. Cei doi se confruntă cu infertilitatea și au mărturisit medicului că au încercat să facă un copil, însă fără izbândă.

„Mereu când îmi petrec timp cu nepoții în brațe, îmi imaginez cum ar fi să am și eu un copil, să simt dragostea asta…”, spune Claudia.

Advertisement

„La mine e o problemă și cu diabetul… Nu știu dacă afectează! Dar mai e și cu evenimentele, oboseală, nopți nedormite…”, spune Armin.

Medicul a spus că și stilul de viață influențează fertilitatea atât la bărbați, cât și la femei, însă problema principală s-a identificată la el, având o difuncție sexuală.

Armin Nicoară a devenit unul dintre cei mai cunoscuți saxofoniști din România, el având colaborări cu diverși interpreți celebri. Armin Nicoară trăiește o poveste de iubire ca în filme alături de Claudia Puican. De curând, artistul i-a cumpărat iubitei sale vestitul inel de logodnă despre care s-a tot scris în presă și așa sunt cu un pas mai aproape de a-și concretiza iubirea.

Armin Nicoară și Claudia Puican se gândesc la copii

Armin Nicoară și Claudia Puican se gândesc să facă un copil, însă bărbatul nu crede că ea ar fi momentan pregătită pentru o asemenea responsabilitate.

„Sunt alături de tine. Toată lumea mă întreabă când facem copiluț”, îi spune Claudia Puican logodnicului Armin Nicoară, la emisiunea de la Antena Stars.

„Lasă copiluț, mai întâi nunta”, spune Armin Nicoară, care este puțin reticent cu privire la acest aspect important în viața de cuplu.

„Nunta ca nunta, dar copiluț?”, insistă Claudia Puica, care pare că-și dorește mult să devină mamă. Din păcate pentru ea, Armin Nicoară este cam reținut cu privire la ideea care i-a venit logodnicei sale chiar de ziua lui. El nu crede că ea ar fi pregătită pentru a avea o astfel de responsabilitate: „Tu ești în stare să ai grijă?”, întreabă Armin, reținut.

Claudia a încercat să-i explice că, deși acum se trezește la ore tărzii în timpul zilei, lucrurile s-ar schimba, iar o responsabilitate de asemenea anvergură ar face-o să-și ducă rolul de mamă la bun sfârșit. „Lucrurile se mai schimbă, ne maturizăm”, spune Claudia Puican.

Armin Nicoară și Claudia Puican își prezintă viața într-un reality-show pe Antena Stars

Începând din 2 august, în fiecare luni şi marţi, de la ora 19:00, telespectatorii vor putea urmări cel mai nou reality show Antena Stars, Chef de viaţă.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: