Actualitate

Prin ce nenorocire a trecut Elena Udrea în Costa Rica. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul…

Elena Udrea trece prin momente grele. Fostul ministru al Turismului a făcut dezvăluiri incredibile despre perioada în care a fost în Costa Rica.

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a făcut mărturisiri șocante despre perioada în care a fost în Costa Rica. E prima dată când spune așa ceva.

Prin ce nenorocire a trecut Elena Udrea în Costa Rica. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul…

E într-o situație delicată, dar e convinsă că până la urmă adevărul va ieși la iveală și va învinge. De asemenea, Elena Udrea își pune încrederea în Dumnezeu că o va ajuta să scape de toată nenorocirea în care e implicată. „Am fost plecată, nu e o soluţie. Eu mă bazez pe faptul că sunt nişte judecători, nişte complete, recunoscuţi că judecă destul de corect. Ei au ciocănelul. Tu dacă greşeşti, răspunzi. Un judecător nu răspunde. La ei e ca şi cum ar fi spus Dumnezeu. De ce nu există legea răspunderii magistraţilor. Îmi pare rău că n-am fost atentă la ce se întâmplă cu ţara. Când eram noi la guvernare, credeam că mergem în direcţia bună”, a spus Elena Udrea, într-un interviu.

Nu ai unde să te duci în lume

Udrea a menționat că nu va vrea să plece nicăieri, pentru că speră că și aici, în România, se vor găsi oameni care vor face dreptate așa cum se cuvine. „Pentru toţi cei care au suferit, poate e o satisfacţie amară. Nici măcar nu ai unde să mergi în lume. Oriunde te-ai duce, ei te aduc înapoi. Nu poţi fi la mâna cuiva, cum a fost Mazăre în Madagascar. Merită să rămâi să lupţi aici. Eu cred că Dumnezeu nu mă va lăsa. Am făcut lucruri bune, am făcut şi greşeli, nu neg.

Dacă eu am furat, toţi cei care spun asta să dea Dumnezeu să trăiască din suma pe care eu am furat-o. Eu nu am avut nervi să dau nişte oameni în judecată. Nu mai aveam lapte praf să hrănesc copilul. În Costa Rica s-au făcut nişte abuzuri uriaşe. Ei nici măcar nu trebuiau să mă aresteze. Nu ai unde să te duci. Soluţia pentru mine e să stau aici”, a spus fostul ministru al Turismului.