Actualitate

Prin ce nenorocire a trecut Bianca Drăgușanu cu micuța Sofia. Cine a agresat-o pe micuță

Indiferent câți bărbați ar schimba Bianca Drăgușanu, când vine vorba de fetița ei, lucrurile se schimbă. Ce a pățit micuța este strigător la Cer.

După toate problemele pe care i le-a făcut Alex Bodi, Bianca Drăgușanu mai are un stres în plus. Micuța Sofia a avut probleme mari la grădiniță.

Prin ce nenorocire a trecut Bianca Drăgușanu cu micuța Sofia. Cine a agresat-o pe micuță

Din motive necunoscute până acum, Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu a avut probleme mari la grădiniță. Ce s-a întâmplat? Aceasta a fost agresată de colegi, iar vedeta a transferat-o urgent. Vedeta a rămas șocată de vânătaia cu care Sofia a venit acasă, lucru care a revoltat-o pe faimoasa blondină. Se pare că fiica Biancăi a avut de pătimit șapte zile cu o vânătaie urâtă pe picior, ceea ce a determinat-o pe vedetă să o mute pe cea mică la o altă instituție școlară.

„Am schimbat grădinița tot din cauza unor dăunători. A venit cu o vânătaie, i se vedeau și dințișorii. Se urcau pe un topogan, a sărit, a mușcat-o. A stat cu vânătaia șapte zile. Suntem ok, ne vedem de treaba noastră. Noi chiar suntem ocupate, nu ca alte persoane care n-au ocupație.

S-a dus la grădiniță și, într-un moment de neatenție, o altă fetiță a mușcat-o de picior. A venit acasă cu o vânătaie, n-am înțeles circumstanțele, totuși, nu e de vină copilul, dar cum să reacționezi așa. A stat vânătă șapte zile, avem tot felul de evenimente în fiecare zi”, a povestit Bianca Drăgușanu în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Care e boala de care suferă Sofia

Pe de altă parte, micuța Sofia a avut și probleme de sănătate. „În ciuda tuturor evenimentelor, astea care se tot întâmplă din cauza faptului că unii au o lipsă mare de ocupație. Eu n-am nicio problemă, copilul este ok, chiar dacă a avut o perioadă în care a tușit vreo trei săptămâni și nu știam ce să îi mai fac.

Mama e bine, sora mea s-a așezat la casa ei. Totul este minunat. Atmosfera se mai bruiază din cauza unor dăunători. N-au ce să facă, se plictisesc. Le place foarte mult atenția. Presa n-ar trebui să acorde atâta atenție persoanelor care n-au ce să facă. Sunt doar mici ploi, care trec”, a afirmat blonda.