Actualitate

Prin ce nenorocire a trecut… Andreea Bălan, bătută de tatăl său

L-a iertat pentru tot ce i-a făcut, însă Andreea Bălan nu poate uita prin ce a trecut alături de tatăl său. Celebra artistă a recunoscut adevărul.

Între Andreea Bălan și tatăl său au fost mereu momente tensionate. Artista nu poate uitat cum a fost bătută de tatăl său de nenumărate ori.

Prin ce nenorocire a trecut… Andreea Bălan, bătută de tatăl său

În cadrul unui post cast prezentat de Cătălin Măruță, frumoasa cântăreață Andreea Bălan a vorbit despre faptul că niciodată un copil nu ar trebui să fie bătut. Aceasta a recunoscut că ea a primit numeroase bătăi de la tatăl său. De ce o bătea? „Pentru că poate nu aveam chef să urc pe scenă, eram răzvrătită sau poate nu voiam să fac ceva”, i-a răspuns aceasta lui Măruță.

„De ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”

Mult timp Andreea l-a judecat pe tatăl său, apoi a înțeles că acesta s-a comportament la fel cum a făcut-o și bunicul cu el. „Am încercat să vorbesc cu tata, dar este o chestie moștenită din generație în generație. El mă bătea, iar mult timp l-am blamat. Acum, în ultimii ani, l-am înțeles, pentru că așa făcea și tatăl lui și așa credea că este bine. Îi spuneam „de ce trebuia să mă bați în Casa de Cultură? De ce, tati?”, dar așa știa el, așa a fost educat”, a declarat Andreea Bălan, în urmă cu ceva timp.

Tatăl Andreei Bălan nu recunoaște nimic

În ceea ce îl privește pe Săndel Bălan, acesta a spus că nimic din ce spune fiica lui nu e adevărat. El spune că o singură dată ar fi lovit-o, în copilărie. „A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!”, a mai spus tatăl Andreei Bălan.