Actualitate

Prin ce moment de groază a trecut Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să scape de un bețiv

Recent, Mihaela Rădulescu le-a povestit fanilor săi prin ce moment neplăcut a trecut alături de o bună prietenă. A rămas pur și simplu șocată.

Frumoasa Mihaela Rădulescu nu are frică de nimic. Aceasta a reușit să o scape pe o bună prietenă de avansurile unui alcoolic.

Prin ce moment de groază a trecut Mihaela Rădulescu. Cum a reușit să scape de un bețiv

Fosta iubită a lui Dani Oțil e și frumoasă și extrem de curajoasă. Aceasta a povestit fanilor săi prin ce situație neplăcută a trecut, iar aceștia au fost încântați de ceea ce au auzit. „ Mi-am făcut o prietenă nouă, dintr-o întâmplare bizară – era în aeroport și un bețiv englez făcea glume proaste la adresa ei. Am intervenit cu texte și, pentru că omul nu se potolea, ba chiar punea și mâna pe ea, am procedat la lovitură cu genunchiul în….

știți voi. Când l-am văzut pe jos, spășit și nedumerit, am plecat liniștite. Nu mai spun că era plin de domni în jur, care n-au avut reacție, decât după – ne-au zâmbit cu respect. Io zic că de frică. Adevărul e că tânăra era cam frumoasă și în beția lui, roșcovanul visa „a black adventure”. Admit că am alergie la mitocani și la bețivi scăpați de sub control. Iar la aia care-și bat nevestele sau copiii, fac și mai urât”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Ce a spus Mihaela despre Gabriela Prisăcariu

Când a auzit că fostul său iubit Dani Oțil așteaptă un copil, Mihaela nu s-a putut să nu comenteze. „ Eu vreau să știu dacă și viitoarea soție îmi mulțumește, pentru că, de obicei, femeile au niște ego-uri când aud o frază din asta. Nu o mai halesc pe aia de la care a învățat el nu știu ce pentru tot restul vieții. Așa suntem noi, femeile (râde). Eu sper să mă iubească și actuala lui soție. Sper să înțeleagă că eu realmente mă bucur pentru ei. Unde să o cunosc?! Doamne iartă-mă. Nu am cunoscut-o”, a declarat Mihaela Rădulescu.