Actualitate

Prin ce dezastru a trecut Adda. Ce i-a făcut primul iubit

Are cea mai frumoasă căsnicie, însă viața talentatei Adda nu a fost nici pe departe așa. Ce i-a făcut primul iubit.

Este pentru prima dată când Adda a vorbit despre ce i-a făcut primul iubit. Acest lucru nu îl va șterge niciodată din suflet.

Prin ce dezastru a trecut Adda. Ce i-a făcut primul iubit

E iubită și fericită, dar până să ajungă aici, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi a avut mult de suferit. Și asta din partea primului său iubit, care nu a fost nimic din ceea ce a crezut Adda. Iar acest lucru a făcut-o pe artistă să vrea să-i demonstreze acestuia cât de mult a greșit. Și tot din această dorință a ieșit și una dintre melodiile sale de succes, Îți arăt că pot.

El a fost unul dintre cei care au spus că nu o să reușesc niciodată

”Piesa oricum are o poveste… Vorbesc despre mulți oameni care mi-au tăiat aripile, în special despre o persoană în piesa respectivă. Este vorba despre primul meu iubit din Târgu Mureș.

El a fost unul dintre oamenii care mi-au spus că nu o să reușesc niciodată. A fost un iubit nasol. Atunci când ești adolescent și simți iubirea pentru prima oară și te îndrăgostești de persoana nepotrivită… și el m-a iubit, dar m-a iubit într-un stil mai nasol.”, a declarat artista.

Ce probleme de sănătate are vedeta

Cântăreața arată în ultima perioadă mai bine ca niciodată. Aceasta a slăbit mult dar, din nefericire, pentru că are mari probleme de sănătate.

”Nu țin cură de slăbire! Mănânc alimente fără histamină. Am intoleranță! Fără gluten. Am intoleranță. Am renunțat și la zahăr, tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise.

Pentru că nivelul de histamina crește și am erupții pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine și suplimente ca să îmi întăresc imunitatea și să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentației greșite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc și stres”, a declarat aceasta pe InstaStory