Actualitate

Prin ce chinuri trece Dani Oțil de când iubita lui e gravidă. Ce pofte are Gabriela

Gabriela și Dani Oțil așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor deveni părinți. Până atunci însă, prezentatorul îi face toate poftele iubitei sale.

Ce vrea Gabriela să mănânce de când e însărcinată? Logodnica lui Dani Oțil le-a spus tuturor fanilor cum arată meniul ei.

Prin ce chinuri trece Dani Oțil de când iubita lui e gravidă. Ce pofte are Gabriela

E pentru prima oară când li se întâmplă așa ceva și sunt în culmea fericirii. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se iubesc mai mult ca niciodată, iar prezentatorul încearcă să îi facă iubitei sale toate poftele. Care încep să devină din ce în ce mai multe. Chiar dacă a luat până acum doar două kilograme, Gabriela spune că mănâncă continuu și tot timpul poftește la câte ceva. Recent, aceasta a postat o fotografie în care apare în fața unei imense salate de roșii cu castraveți și ceapă. ”Bine că nu îmi cere caviar…”, a glumit Gabriela.

Dani a cerut-o în căsătorie, pandemia le-a stricat nunta

Anul trecut, Dani și-a luat iubita și a dus-o într-o vacanță de vis. Departe de ochii curioșilor, acesta și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. iar fosta participantă la  “Supermodels by Cătălin Botezatu”, a spus da. Cei doi au vorbit și de nuntă, dar din nefericire aceasta a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

”Pot să spun că cererea în căsătorie a fost un moment foarte frumos şi nu aş vrea să dau prea multe detalii. Ţinem pentru noi. Am filmat totul, am primit un inel de vis, totul a fost foarte romantic şi fix aşa cum mi-am dorit. Cât despre nuntă, aş prefera să ne limităm doar la aceste informaţii”, a declarat cu ceva timp în urmă iubita lui Dani Oțil.