Actualitate

Prin ce a trecut Toni Grecu când a avut coronavirus. E ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer

A trecut prin cel mai greu moment al vieții sale atunci când a avut coronavirus. Toni Grecu a făcut mărturisiri incredibile condițiile din spital.

Când a intrat în spital, bolnav de coronavirus a avut senzația că se duce într-o ghenă de gunoi. Ce spune Toni Grecu depășește orice limită.

Prin ce a trecut Toni Grecu când a avut coronavirus. E ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer

Fondatorul grupului Divertis a povestit prin ce momente îngrozitoare a trecut atunci când a fost infectat cu coronavirus și a fost obligat să intre în spital. Artistul a menționat că niciodată nu i-ar fi trecut prin cap că va vedea așa ceva cu ochii săi.

Am stat cu masca trei săptămâni, prin ea am luat 8-10 litri de oxigen la început, după care a scăzut treptat până la un litru. Nu a fost cea mai confortabilă perioadă din viața mea”, a relatat Toni Grecu, potrivit click.ro.

Ai sentimentul că omenirea a inventat o ghenă

„Sistemul imunitar la unii oameni o ia razna. Oamenii care au sistemul imunitar puternic, așa cum am fost și eu, riscă să o ia razna (n.r. sistemul imunitar) și s-au inflamat plămânii mai mult decât era normal. Când am ajuns la spital, după trei zile de stat acasă, eram cu plămânii jumătate praf. N-am fost în forma de a ajunge la ATI, să fim serioși.

Erau oameni cu mine în salon care luau 22 de litri de oxigen, aveau plămânii praf. (…) Sentimentul pe care l-am avut când am intrat în secția de COVID a fost că intru într-o ghenă. E ca un loc de care oamenii trebuie să se ferească, un loc infectat, mizer. Ai sentimentul că omenirea a inventat o ghenă în care aruncă niște semeni ca să treacă printr-o experiență extrem de grea. Ai un șoc!”, a încheiat Toni Grecu.