Actualitate

Pretul curentului bubuie, scumpire de 213%. Document in articol, de la 1 Ianuarie.

Advertisment
Advertisement

De la 1 Ianuarie 2022 prima veste proasta a romanilor este legata de energia electrica care va creste triplu. Mai jos vom atasa notificarea de la Electrica Furnizare pe care un internaut a postat-o intr-un grup de Facebook din Oradea.

Scumpirea energiei electrice cu 213% FOTO

Internautul Vasile Dumitriu impartaseste „bataia de joc” pe care furnizorul sau de energie o transmite printr-o instiintare prin care il anunta ca pretul curentului va creste cu 213%.

Advertisment

Mai jos avem declaratia:

Advertisment

E adevărat, am fost cam rău în ultimul an, am făcut postări critice, acide chiar, dar nu mă așteptam să-mi aducă Moşul o asemenea nuieluşă…
Ieri am primit o notificare de la Electrica cu noile tarife la energie electrică.
Prețul crește cu 213%, de la 0,69 RON la 1,475 RON/KWh.
Un chilipir 🤫
Mulțumiri băieților deștepți din energie și autorităților, guvernului, care fac posibile asemenea aberații!
Desigur, vom plăti facturile, avem nevoie de curent, iar ăștia știu asta!
În fapt, pe acest lucru și-au și bazat unilateral acțiunea de dublare a prețului 😉 suntem oameni civilizați și avem nevoie de curent, gaze, încălzire. Toate s-au scumpit, dublat chiar…
La finalul notificării, Echipa Electrica Furnizare ne transmite robotic, dealtfel, aș spune chiar sarcastic:
„Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”
Eheeeei, cum să nu ne mulțumiți…proști ca noi nu mai găsiți!
Cât privește cât vom mai fi alături de voi, aș zice cel mult până vom reuși să ne montăm panouri solare pe case sau s-o roim din țară 😆
#ConsumatorulNostru #ProstulNostru

 

Sursa foto: Oradea (Facebook Grup) – Vasile Dumitriu

Se pare ca Guvernul nu a reusit sa plafoneze preturile

Romanii vor scoate mai multi bani de la 1 Ianuarie 2022, conform instiintari de mai sus pe care Dumitru a primitr-o de la Electrica. Ce vor face romanii? Salariile nu au o crestere conforma cu scumpirile din ultima vreme.

Cel mai probabil in urma acestui haos al scumpirilor, poate genera o serie de proteste de care nu aveam nevoie intr-o plina pandemie care sta sa ne loveasca cu valul 5.

Guvernul a fost foarte preocupat cu separarea si atribuirea puterilor in stat diverselor partide politice, fara sa aiba cel mai mic interes pentru poporul care l-a votat si de la care obtine bani in urma impozitarilor.

Advertisment
Advertisment