Actualitateinfo

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, mesaj cât un ultimatum în plin scandal de divorț de Anamaria Prodan! Ce a putut să transmită femeia care poate provoca despărțirea anului

Presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, mesaj cât un ultimatum în plin scandal de divorț de Anamaria Prodan! Ce a putut să transmită femeia care poate provoca despărțirea anului

Laurenţiu Reghecampf a primit un mesaj special de la presupusa amantă. Florentina Raiciu i-a făcut în necaz Anamariei Prodan.

Laurenţiu Reghecampf a picat la mijloc în scandalul monden al anului din România. Anamaria Prodan s-a mutat la Dubai, deşi soţul ei s-a angajat la Craiova. Iar presupusa amantă se laudă că se va mărita cu Reghe

Mesajul primit de Laurenţiu Reghecampf de la presupusa amantă

Reghe şi Anamaria au discutat despre divorţ, lucru recunoscut pe rând chiar de ei, dar agentul FIFA neagă despărţirea de Reghe. Anamaria Prodan a avut mai multe mesaje dure pentru presupusa amantă a antrenorului.

Aceasta parcă a vrut să-i transmită că nu este intimidată şi a postat un mesaj special pe contul de Instagram.

Advertisement

„Dacă mintea ta nu mă excită, nimic altceva nu o va face”, a scris Florentina Raiciu.

Sarah Dumitrescu, atac la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o reacţie vehementă când a a auzit de scenariu divorţului pe care Florentina Raiciu i l-a cerut lui Reghe.

Ea a spus că nu crede că tatăl său vitreg ar putea facă acest pas. Mai mult, fiica Anamariei Prodan a lansat un atac dur la adresa presupusei amante a lui Laurenţiu Reghecampf.

„O să vin acasă eu şi fraţii mei. Am să vorbesc cu Laurenţiu, tatăl nostru, să pună capăt nenorocirilor cu ‘Gura de aur’ asta. Vobeşte de nuntă? Păi cine să ia așa ceva pe pământ? Se bat nuntașii pe ea, nu tatăl meu! Pai cum o gura din asta să gândească ? Caci ‘gurile’ astea nu au creier.

Să stai cu gura deschisă nu îți trebuie creier. Asta se laudă cu tatăl meu? Doamne Ferește! Pai tatăl meu Laurenţiu nici în alte 100 de vieți nu întoarce privirea către așa specimene de femei„, a spus Sarah Dumitrescu pentru Antena 1.

Anamaria Prodan a răbufnit după scandalul de divorţ

Anamaria Prodan a răbufnit la adresa articolelor din presă care analizează relaţia dintre cei doi. Anamaria Prodan a folosit un ton dur în mesajul – manifest pe care l-a postat pe reţelele de socializare şi a ţinut să dezmintă fiecare informaţie în parte.

„Stau foarte rar, ce-i drept, şi mă uit peste presa din România. Articole multe copiate de la un site la altul, pline de minciună, frustrare , răutate, invenții. Cum poate cineva să scrie ceva de genul: ”cum ești mințit de rețelele de socializare în fiecare clipă” Multe știri de la surse sau de la prieteni de pe lângă familie. Un mariaj care a scârțâit mereu de-a lungul anilor, Reghe face sacrificiu suprem şi îi da soției termen să divorțeze în Septembrie căci este domn!! De 6 luni nu au legătura unul cu altul de când a semnat la Al Ahli Jeddah. pffff ! Dacă vă mai naşteţi de 1000000 de ori nu o să simțiți dragostea pe care noi o avem!

Dacă vă mai naşteţi de 10000 nu veți avea soţ ca al meu, dacă vă mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea familie ca a noastră! Dacă va mai naşteţi de 10000 de ori nu veți avea parte de iubirea pe care eu, copiii mei şi soțul meu ne-o purtăm!!! Aveți surse? Prieteni de familie? Eeeee uite! Noi nu avem prieteni! Ne avem doar pe noi! S-a mutat de acasă? Da, la echipă! CRAIOVA!!! Nu avem legătura? Alooo. În perioada Al Ahli Jeddah am locul cu Bebeto în Saudi Arabia până la finalul contractului!!! Mințim poporul cu familia perfectă şi cu dragostea noastră??? Să simțiți ,să vă iubiți şi să trăiți ca noi macar 5 secunde din viaţa voastră mică şi meschină! Familia Prodan – Reghecampf este unică, perfectă, inegalabilă! Soţul meu Laurenţiu Reghecampf este un bărbat, tată, soţ uluitor! Exemplul demn de urmat!”, a transmis Anamaria Prodan.

 

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: