Actualitate

Plânge toată România! A murit Cornelia Catanga, cea mai mare cântăreață de muzică lăutărească a României

Ziua de 26 martie 2021 este una neagră pentru întreaga Românie. A murit Cornelia Catanga. Artista s-a infectat cu noul coronavirus.

În această dimineață, Mara Bănică a dat vestea grea. A murit Cornelia Catanga. Aceasta a fost internată în spital cu coronavirus.

Plânge toată România! A murit Cornelia Catanga, cea mai mare cântăreață de muzică lăutărească a României

Se sting marii artiști ai României. Cornelia Catanga a murit la spitalul Universitar din Capitală, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Din nefericire, cântăreața a suferit un stop cardiorespirator. Vestea a fost dată la prima oră a dimineții de jurnalista Mara Bănică.

„Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook.

Mara Bănică a fost sunată noaptea de soțul Corneliei

Potrivit declarației Marei Bănică, a fost sunată noaptea de soțul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu. În hohote de plâns, acesta a spus că iubita sa soție s-a stins. Cântăreața se trata singură acasă de coronavius și se pare că a început să i se facă din ce în ce mai rău. „M-a sunat plângând, că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniștit și abia am putut să înțeleg ce s-a întâmplat. Mi-a povestit că îi era rău, că nu mai putea să respire și au chemat ambulanța. La Spital i s-a făcut testul COVID, iar acesta a ieșit pozitiv.

Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat. Din păcate, Cornelia a stat acasă și a luat și ivermectină, din câte am înțeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească așa… Este cumplit ce s-a întâmplat”, a mai spus Mara Bănică. Cornelia Catanga a mai ajuns la spital și în 2019, după ce suferise un infarct. Ea slăbise atunci 27 de kilograme. Se supărase foarte rău pentru că fiul său, Alexandru a ales să se mute în America.