Actualitate

Persoane cunoscute care au murit în urma infectării cu coronavirus

Virusul Covid-19 a făcut număroase victime de când a apărut, iar printre acestea se numără şi persoane cunoscute de mulţi dintre noi.

Advertisment
Advertisement

Înainte ce va fi găsit un tratament împotriva virusului și, astfel, va fi învins, realitatea tristă este că mult mai mulți oameni vor muri. Nimeni nu este imun la efectele sale și poate fi mortal pentru vârstnici și oameni deja bolnavi.

De când Covid-19 a apărut, au existat mii de decese înregistrate, iar unele persoane care au murit au fost celebrități, interpreți sau politicieni.

Advertisment

Persoane cunoscute care au pierdut lupta cu virusul

Dacă sunteți fani ai muzicii country, probabil ați auzit despre decesul lui Joe Diffie. Acesta a fost un cântăreț de muzică country, care a lansat o mulțime de hituri de-a lungul anilor.

Advertisment

Unul dintre reprezentanții lui Diffie a anunțat că artistul a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 pe 27 martie. El a fost în stare critică din cauza bolii, iar două zile mai târziu, pe 29 martie, a murit la vârsta de 61 de ani.

Prințesa María Teresa din Bourbon-Parma a fost membră a familiei regale spaniole. Și-a petrecut viața lucrând ca activistă pentru diverse cauze sociale, așa câștigându-și porecla de ,,Prințesa Roșie”. Pe 27 martie, Prințesa María Teresa a murit la vârsta de 86 de ani din cauza complicațiilor provocate de Covid-19.

Manu Dibango a fost un muzician cunoscut în lumea jazzului, deoarece a fost un compozitor și saxofonist de seamă. Cariera lui Dibando s-a întins pe șase decenii, constând în numeroase hituri. A fost confirmat pe 18 martie pe pagina sa de Facebook că a fost infectat cu virusul. O săptămână mai târziu a fost anunțat decesul său.

Actriță din Italia, victimă a virusului

Italia este una dintre cele mai afectate națiuni de coronavirus și se pare că nimeni nu este în siguranță. Lucia Bosè a fost o actriță italiancă foarte cunoscută de public. Pe 23 martie, a murit din cauza unei pneumonii complicate de infecția cu Covid-19. Avea 89 de ani în momentul în care a decedat.

Daniel Azulay a fost un artist de benzi desenate și un educator, care era bine cunoscut în și în afara Braziliei. Opera sa a fost extrem de respectată în comunitatea de artă. Acesta a murit în orașul său natal, Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani.

Advertisment
Advertisment