Actualitate

Pepe a uitat definitiv de Raluca Pastramă. Cine i-a luat ochii cântărețului?

După ce a divorțat de Raluca Pastramă a avut o perioadă cumplită, însă acum și-a revenit. Cine i-a luat ochii lui Pepe?

Formele voluptuoase ale unei femei l-au făcut pe faimosul Pepe să înțeleagă că viața trebuie trăită. Cine i-a luat ochii cântărețului, dacă a uitat-o pe Raluca Pastramă?

Pepe a uitat definitiv de Raluca Pastramă. Cine i-a luat ochii cântărețului?

S-a aflat adevărul. Pepe și Raluca Pastramă nu au stat împreună de Paște. Artistul a declarat la Antena Stars că acest lucru este doar o minciună și probabil cei care au scris o astfel de știre au înțeles greșit fotografiile de pe internet. Artistul s-a bucurat de Învierea Domnului de fetele sale și a fost extrem de fericit.

„A fost un Paște frumos, plin de iubire. Am fost și la Arsenie Boca în Vinerea Mare. Sâmbătă am fost cu fetițele, am petrecut în familie. Duminică am avut și concert cu Paloma, cu care am lansat și noua piesă „Înger”. A fost un Paște altfel, mult mai emoționant.

Duminică după-amiază a venit Raluca și le-a luat. Nu am fost la aceeași masă împreună. Nu s-a întâmplat asta. Presa a vrut să ne împace, dar nu e OK. Totul a pornit de o săptămână înainte când m-a sunat ceva să mă întrebe ce lansez. Cu fetele, ce își doresc de iepuraș? Și fetele cu cine îl faci? În familie! Ok, pa. Mi s-a părut un pic mai altfel pentru că după atât pandemie, atâtea încercări și un an foarte greu.”, a declarat cântărețul.

Fascinat de o animatoare

Pe de altă parte însă, o femeie i-a captat atenția. Este vorba de o domnișoară cu forme voluptuoase, care postează tot felul de fotografii extrem de sexy pe rețelele de socializare. Ca mulți alți bărbați și Pepe le-a apreciat. Femeia care i-ar fi furat ochii lui Pepe este Bianca Iordache, cu care a făcut cunoștință când aceasta era animatoare la un club de fițe din Capitală. „Am intrat în altă etapă, nu mai vreau să discut despre asta.

Pe Bianca o știu cred că de 18 ani, era animatoare. Am zis că dacă nu era post mă uitam mai atent. Am dat mai departe. Eu n-aș da numai zoom, aș da mai mult. Dacă nu eram în post, intra pe privat. Eu am mai vorbit cu ea, suntem prieteni. Știu că a fost prietenă cu cineva cunoscut, dar nu contează.”, a declarat Pepe la Showbiz Report.