Actualitate

Pentru prima dată în opt ani, Misty și-a dat drumul la gură. Ce relație are cu Keo, fostul iubit al Andreei Bălan

Despărțirea lui Keo de Andreea Bălan s-a produs cu mare scandal. Ce relația are Keo cu cea cu care pentru care a părăsit-o pe cântăreață, Misty. Vedeta și-a dat drumul la gură.

Misty și Keo formează un cuplu de opt ani, dar nimeni nu a știut până acum ce se întâmplă în casa lor. Misty și-a dat însă drumul la gură.

Pentru prima dată în opt ani, Misty și-a dat drumul la gură. Ce relație are cu Keo, fostul iubit al Andreei Bălan

Chiar dacă anii au trecut și acum sunt în număr de opt, Misty și Keo au o fetiță superbă și un mariaj fericit.

‘Îl iubesc nespus de mult, el și Arya sunt universul meu. Mă fac cea mai fericită! Îi ador, nu există cuvinte să pot descrie cât de mult îi iubesc și prețuiesc pe amândoi. Mă simt împlinită când suntem împreună. Îmi place că este mereu calm, blând, bun și răbdător, iubitor, implicat, devotat, atent, darnic, grijuliu.

Este mai mult decât iubit, soț, tatăl copilului meu…este prietenul meu cel mai bun dintotdeauna, stâlpul și echilibrul meu. Îmi place că pot vorbi cu el despre absolut orice, îmi place că mă simte, mă ascultă, mă înțelege. Fără să fie nevoie să fac eforturi să îi explic, omul pe care mă pot baza oricând cu orice. E mereu omul cu idei și soluții, e creativ, ingenios, talentat”, a declarat Misty.

Știe mereu cum să mă împace

De asemenea, frumoasa Misty a mărturisit că adoră momentul în care Keo știe mereu să o împace și să o facă să râdă. „Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite’, a mai spus vedeta Misty, pentru click.ro.