Actualitate

Pentru ea a divorțat Walter Zenga

Recent, una dintre femeile care au fost cu Walter Zenga a postat câteva fotografii pe instagram. Cine este femeia pentru care a divorțat Walter Zenga.

Hoara Borselli, este femeia pentru care a divorțat Walter Zenga. Aceasta a înnebunit internetul cu fotografii postate recent.

Pentru ea a divorțat Walter Zenga

Înainte să devină soțul Ralucăi, puțini sunt cei care știu că Walter Zenga a avut o poveste de dragoste cu un fost model. Pentru ea, frumoasa Hoara Borselli, mai tânără cu 16 ani decât antrenorul, a divorțat  la acea vreme. Cei doi au fost împreună timp de șase ani, dar, deși aveau planuri de căsătorie, cei doi au pus punct.

„S-a separat de soția lui ca să fie lângă mine. Era însă foarte gelos din cauza diferenței mari de vârstă”, a declarat Hoara Borselli pentru ziarele din Italia. Fost manechin extrem de apreciat, Hoara Borselli nu a renunțat la lumina reflectoareor nici după ce nu a mai fost pe podium. Ea este un excelent prezentator tv.  „Ce frumusețe. Ești extrem de frumoasă. Dacă te trezești așa, cred că s-ar căsători cineva cu tine”, au comentat fanii în dreptul fotografiilor postate de aceasta.

Așteaptă cu nerăbdare să devină burlac

În acest moment, antrenorul a depus actele de divorț cu Raluca și abia așteaptă să devină liber. Ruptura dintre cei doi nu este însă una recentă, ci veche de câteva luni, dar abia acum cei doi au hotărât să meargă fiecare pe drumul său. Chiar și așa, Walter a vorbit foarte frumos despre fostul său soț.

„El mi-a iertat multe și este mult mai înțelept decât mine în multe aspecte. Am impresia că, în relația cu mine, el a avut de-a face de multe ori cu un copil capricios și răsfățat. A dat mereu dovadă de tact și răbdare și m-a iubit pentru exuberanța și energia mea”, a declarat Raluca Zenga, pentru revista viva.ro.

„Soția mea este schimbată radical, a decis sa o ia pe un alt drum pe care va merge singura de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit -o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră … Din respect pentru copii noștri nu va pot oferi prea mulți detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și va rog sa îmi respectați intimitatea și sa lăsam viața sa își urmeze cursul firesc ! #romania …”, a scris și Walter Zenga pe contul său de instagram.

 

Tags

Close