Actualitateinfo

Veste soc ! Paula Chirilă luată cu ambulanța de pe platourile Xtra Night Show

Una dintre actrițele cele mai iubite, șarmanta Paula Chirilă a avut parte de un moment dramatic. A fost luată cu ambulanța de pe platourile Xtra Night Show.

Actrița Paula Chirilă are probleme mari cu sănătatea. A venit ambulanța și a fost dusă de urgență la spital.

Paula Chirilă luată cu ambulanța de pe platourile Xtra Night Show

Direct de pe platoul emisiunii Xtra Night Show, actrița Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța chiar din studio. Aceasta acuza dureri în zona abdominală de la începutul emisiunii. Vedeta a spus că are ceva probleme digestive, care se pare că s-ar fi acutizat. Astfel a fost nevoie de intervenția urgentă a medicilor, pentru că nu a mai suportat durerile. Blonda a fost supusă unui control medical amănunțit.

Are un iubit de 27 de ani

În 2017, Paula Chirilă a anunțat că a divorțat de soțul său, însă nu a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. ”Da, am divorţat. Ne pare rău. Am purtat o discuţie firească şi am ajuns la decizia asta comună. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos, pe care încercăm să-l creştem echilibrat. Şi încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt şi Sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună.

Suntem împreună pentru Carla. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitor, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învăţat nişte lecţii foarte importante de viaţă şi, dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relaţie”, a declarat aceasta într-o emisiune tv. Se zvonește că artista ar avea o relație cu un tânăr în vârstă de 27 de ani, care face comerț cu mașini de mâna a doua. Cu ceva timp în urmă, actrița a declarat că fiica ei i-a cerut să-i facă o surioară sau un frățior. „Mi-a zis: „Aș vrea o surioară sau un frățior!”.

Am dat-o la întors, am schimbat subiectul. Sincer, nu eram pregătită pentru întrebarea asta acum, după ce eu și cu tati nu mai suntem împreună, fiecare cu viața lui. Nici un an nu a trecut de când mi-a zis de o surioară, de un frățior, că e singură. Și zic: vai de mine! Am condamnat-o la o viață de singurătate dacă nu mai fac copii. Dar nu aș face copii doar pentru că vrea ea o surioară, ci pentru că mie îmi plac foarte mult copiii. Îmi doresc să am mulți copii”, a declarat, pentru Libertatea, Paula Chirilă.

 

 

 

Tags