Actualitate

Otilia Bilionera se mărită. Cine este iubitul faimoasei cântărețe

Se iubește de mulți ani cu un arab și acum a dat vestea cea mare. Otilia Bilionera se mărită.

Otilia Bilionera se mărită. Cine este iubitul faimoasei cântărețe

A vorbit pentru prima dată despre căsătoria sa cu iubitul său arab, pe care-l adoră. Cântăreața este extrem de fericită și vorbește despre familia sa, dar și despre nunta pe care urmează să o facă.

„Sunt singură la părinți și foarte atașată de familia mea. Am plecat de la 18 ani de acasă și mama a făcut o depresie când am plecat, dar a trecut peste. Ne vizităm destul de des. Anul ăsta i-am promis că o iau cu mine în Turcia. E greu, dar a știut că e drumul pe care vreau să-l urmez. Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logodnicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a declarat Otilia Bilionera.

Îmi doresc copii

Frumoasa artistă spune că își dorește din tot sufletul copii, dar încă nu crede că e momentul. Mai mult, nu ar avea încredere să-l lase pe mâna unei bone. „O să lăsăm să vedem cum decurge totul. Îmi doresc copii, dar să fac acum un copil nu aș avea încredere să-l las pe mâna bonei. (…) Am avut multe experiențe negative și profesional, și cu sănătatea, dar consider că m-au făcut mai puternică, mai stăpână pe mine”, a mai precizat Otilia Bilionera. Cât privește pandemia care a pus stăpânire pe întreaga lume, aceasta spune că nu se simte deloc confortabil, pentru că și-a amânat toate concertele.

“Cred că mi-am înnebunit vecinii… care m-au auzit cântând zilnic, le-am ținut concerte gratis. Și în duș, și în casă, și pe balcon am tot cântat. (…) În afară de a mă juca cu iepurașul, de a sta în fața televizorului, am gătit, am făcut sport, m-am gândit la nemurirea sufletului și am decis să îmi las părul natural să îmi crească, să iasă blonda din mine, pe care am ascuns-o atât de mult timp”, a mai spus vedeta.

Tags