Actualitate

Oficial, UPC va dispărea începând cu 31.03.2020

Advertisment
Advertisement
efume.ro

 

UPC va dispărea începând cu 31.03.2020

UPC România a luat ființă în octombrie 1999. Un mare grup american, Liberty, este unul din liderii telecom care oferă transmiterea serviciilor TV, internet şi telefonie. Compania a fost creată de către U.I.H şi mai apoi achiziţionată de Liberty. Compania United Internațional Holdings (U.I.H) a ajuns în România din 1992, prin achiziționarea de acțiuni la mai multe societati de cablu din țară.

Advertisment

UPC în Romania

De-a lungului anului 2103, UPC a avut o dezvoltare continua iar cifra de afaceri a depăşit la acel moment 30.000 de dolari. A ieşit în evidenţă şi prin înfiinţarea unui program online necesar plăţilor online.Din 2015, societatea s-a extins şi mai mult prin cumpărarea unei alte companii furnizoare de internet, TV şi telefonie. Astfel, numărul abonaţilor a crescut rapid, având actualmente peste 2 milioane de abonamente înregistrate.                                   Este o companie care are peste 40 de reţele mobile partenere şi  peste 10 ţări beneficiază de broadband fix.

Advertisment

Incepând cu data de 31 martie 2020, UPC dispare

Intrucât programul de fuziune cu UPC a fost iniţiat de societatea Vodafone, începând cu data de 31.03.2020, UPC îşi va înceta activitatea din punct de vedere juridic.

Compania Vodafone are operațiuni în peste 20 de țări

Vodafone România este o divizie a grupului Vodafone unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicaţii mobile şi tehnologie din lume.

Societatea Vodafone a înregistrat încasări foarte mari la sfârşitului anului 2019, comparativ cu anii anteriori. Toţi abonaţii companiei UPC vor fi înştiinţaţi prin scrisori, ştiri TV, e-mail că operatorul Vodafone va fi principalul furnizor de cablu, telefonie şi internet.Societatea Vodafone deţine peste 40 de reţele pe care le are partenere, broaband fix în peste 10 ţări, peste 600 de milioane de utilizatori de telefonie mobilă şi peste 20 de milioane de abonaţi TV. In ţara noastră Vodafone este una dintre cele mai mari companii din punct de vedere al tehnologiei,cunoscuta pentru serviciile de calitate excelenta.

Ce schimbări vor avea loc?

Incet, încet centrele UPC se vor transforma în Vodafone. Abonaţii vor putea efectua în continuare operaţiuni caracteristice serviciilor TV şi de fix şi ulterior şi de telefonie mobilă. Cei ce deţin HBO GO, conectarea se va realiza prin alegerea Vodafone. Programul MyUPC îsi va schimba denumirea în MyVodafone Fix&TV. Conectarea la aplicaţie se va face cu datele avute anterior. Abonaţii vor primi informaţii apelând numerele pe care UPC le-a avut anterior. Conturile media ale societăţii UPC vor fi incluse în cele ale companiei Vodafone. Societatea Vodafone a cumpărat compania UPC la sfârşitul lunii iulie 2019.

Advertisment
Advertisment