Actualitate

Oana Zăvoranu declară război pe Instagram

Pe principiul se întâmplă și la case mai mari, Oana Zăvoranu a pierdut o sumă de mari. Fosta soție a lui Pepe declară război pe Instagram.

Este atât de supărată pentru că a pierdut  o sumă de bani, încât a început cu apelative care de care mai jignitoare. Oana Zăvoranu declară război pe Instagram.

Oana Zăvoranu declară război pe Instagram

A pierdut bani din cauza unui bărbat, iar pentru Oana Zăvoranu acest lucru este inacceptabil. Vedeta a spus că acesta va răspunde atât în instanță cât și în public pentru situația creată. Mai mult decât atât, Oana spune că persoana în cauză este una care a deținut funcții publice. „Am un vibe așa de bun încât simt că acum, a venit din nou momentul în care pot să îmi recuperez toate datoriile (organizat): Pe care le are la mine un jegos patentat, deghizat sub masca unui băiat bun ‘de familie’. Care m-a prins descoperită când eram eu fată mai bună, mai credulă și a crezut că o să rămân așa… adică proastă̆, furată și tăcută”, a declarat Oana.

Potopul să fie și în instanța dar și public

„Eu, spre deosebire de toți prostii care doar măcăne, lucrez cu ‘materialul clientului’. Strâng dovezi și probe de-a dreptul zdrobitoare care nu au cum să nu îmi garanteze reușita atunci când decid să ies la luptă. Acum spre exemplu, am decis că dacă cumva nu iese cum vreau eu, Potopul să fie și în instanța dar și public, că mie îmi place să fie ‘sărbătoare’. Când fac live-uri pe tv, youtube, insta, fb…nu de alta. Dar am și un ‘dar’ așa de a îi face ‘celebri’ pe toți escrocii care au ridicat râtul împuțit ca să mă fure. Să profite de cuvântul meu, de loialitatea și banii mei

Mai mult, de dată asta o să fie și mai interesant pentru că e vorba de un hoț intelectual, ‘cu trecere’.Și cu foste funcții publice luate politic. Ai auzit țăran iinfect, fără caracter, că de 4 ani te rabd..” este o parte a mesajului transmis de Oana.

 

 

Advertisement

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI: