Actualitate

Oana Zăvoranu a șters pe jos cu Andreea Mantea. Querida a umilit-o în ultimul hal

Niciodată nimeni nu și-a permis așa ceva cu Andreea Mantea. Oana Zăvoranu a târât-o în noroi.

După ce a citit un articol despre relația vedetei Andreea Mantea cu mai mulți bărbați însurați, Oana Zăvoranu a făcut-o praf.

Oana Zăvoranu a șters pe jos cu Andreea Mantea. Querida a umilit-o în ultimul hal

Nu lasă deloc garda jos și continuă ce a început anul trecut. Oana Zăvoranu e cu ochii pe toate vedetele din România și nu iartă nici una atunci când găsește ceva de comentat. De data aceasta a venit rândul Andreei Mantea să fie luată la puricat. După ce a citit un material în care se vorbea despre câți iubiți însurați a avut bruneta, Oana Zăvoranu a umilit-o în ultimul hal.

Caracter zero barat!

„ZERO. Lui Spayder Sâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero.
Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Sâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită. Și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…ăsta! Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (fotografiile indecente cu Andreea Mantea, n.r.), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați. O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul (fotografii indecente cu Andreea Mantea, n.r.).

Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde. Și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznește să nu o asculte” a declarat Oana Zăvoranu, pe contul său de instagram. Toată lumea se așteaptă acum ca Andreea Mantea să înceapă comentariile. Să înceapă un nou scandal în showbizz-ul românesc?

Tags