Actualitate

Oana Zăvoranu a șters cu Pepe pe jos. Ce a putut să spună nu s-a mai pomenit

Fosta soție a lui Pepe, Oana Zăvoranu, a făcut dezvăluiri inedite. Querida nu s-a putut abține și a dat cu el de pereți.

Se vede treaba că Oana Zăvoranu încă mai are un cui împotriva lui Pepe. Artista l-a atacat iar grav.

Oana Zăvoranu a șters cu Pepe pe jos. Ce a putut să spună nu s-a mai pomenit

L-a atacat pe fostul său soț în cel mai crunt mod în ultimul episod al show-ului pe care îl face pe canalul său de Youtube. În această emisiune, aceasta reușește tot timpul să le ia la bani mărunți pe toate vedetele din România. „Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l. I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul”, a spus bruneta despre fostul său soț.

N-au scăpat nici Dan Capatos și Anamaria Prodan

Tot în gura Oanei au intrat și Anamaria Prodan, Dan Capatos, Cătălin Botezatu. Surprinzător pentru vedetă, mai ales că aceasta este bună prietenă cu aceștia. Doar că Oana a spus de la bun început că nu va ierta pe nimeni în emisiunea sa.

În ceea ce o privește pe Anamaria Prodan, Oana a fost surprinsă că aceasta face anumite reclame, pentru că are bani de îi întoarce cu lopata. Dar Oana a mers și mai departe și s-a legat chiar de stilistul său, Bassam Dabbas unde ajung majoritatea domnișoarelor celebre ale Capitalei. „Nu m-aș duce niciodată la ăsta să-mi facă nimic, nici să-mi tundă vârfurile. Nu îmi inspiră încredere”, a declarat bruneta.