Actualitate

Oana Roman e bolnavă. De ce afecțiune suferă vedeta

E îndrăgită de toată lumea pentru naturalețea de care dă dovadă, însă puțini știu că Oana Roman e bolnavă. Ce probleme de sănătate are.

A avut o viață cu suișuri și coborâșuri și toate aceste lucruri și-au pus amprenta asupra ei. Ce probleme de sănătate are Oana Roman.

Oana Roman e bolnavă. De ce afecțiune suferă vedeta

Recent, Oana Roman a postat un video pe contul său de socializare în care a vorbit despre anxietate și depresie, lucruri cu care se confruntă de ani buni. „Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, a spus vedeta pe Instagram.

Cu ce traume a rămas din copilărie

Pe de altă parte, Oana a vorbit și de nenorocirile prin care a trecut în copilărie, care au marcat-o profund. „Eu urlam, nu am fost om doi ani. Nu am putut să îmi revin nici după aceea. Pentru că părinţii mei au avut cu totul alte treburi, nu au realizat cât de rău eram eu şi au tratat cumva efectul şi nu cauza. Cauza era că eu sufeream o depresie gravă, iar efectul era că mă îngrăşasem foarte rău şi nu mai puteam să mă adaptez la nimic din ce era în jurul meu.

Oana Roman, marcată de evenimentele din copilărie

N-am avut cu cine să discut, 64 de zile, tata nu a venit acasă, iar mama nu ştia ce să facă întâi. Ei nu vedeau că mă dădeam cu capul de pereţi şi nu mai ştiam cum mă cheamă.

În momentul în care un om este într-o astfel de situaţie, trebuie ajutat, pe mine nu m-a ajutat nimeni şi a fost cu atât mai rău. Nu aveau timp să mă asculte, pentru că eu nu eram o prioritate în acele momente. Din acest motiv, eu nu am reuşit să mă tratez decât 15 ani mai târziu, când am făcut-o eu singură.

Mă simţeam singură pe lume, nu mai aveam pe nimeni. Aveam nişte părinţi pe care, aproape, nu-i vedeam, nişte prieteni cu care nu aveam voie să mă întâlnesc, stăteam într-o casă pe care n-o cunoşteam şi, din când în când, ni se spunea că vin ăia iar să demonstreze şi trebuie să plecăm de acasă. Poate vin şi ne omoară. Şi eu aveam 14 ani”, a mai spus vedeta.