Actualitate

Oana Roman, dezvăluiri incendiare. Cum trebuie să arate bărbatul pe care să-l vrea

A trecut printr-un divorț dureros, dar nu și-a pierdut speranța. Oana Roman spune acum cum trebuie să arate bărbatul care să-i atragă atenția.

Încearcă să-și revină după o perioadă plină de probleme. Oana Roman spune cum vrea să fie noul bărbat care ar putea intra în viața ei.

Oana Roman, dezvăluiri incendiare. Cum trebuie să arate bărbatul pe care să-l vrea

Este o femeie singură și are tot dreptul să-și găsească bărbatul care să o merite. Acum, Oana Roman a vorbit pentru prima dată despre cum trebuie să fie viitorul partener de viață. În altă ordine de idei, bruneta spune că de data asta va fi extrem de atentă la toate detaliile. „Nu mă gândesc la asta. Se poate întâmpla azi mâine sau peste un an.

Sunt lucruri pe care nu le poți plănui. Sunt foarte multe așteptări și atunci dacă va mai fi să fie va trebui să aleg cu foarte mare grijă. Primează ca Iza să fie ok, să înțeleagă că am un copil care este o prioritate pentru mine. Cel mai important la vârsta pe care o am este să simt că pot găsi un bărbat lângă care să mă simt în siguranță, să știu că mă pot baza pe el, că mă poate spriijini în tot ce am de trăit și de făcut.

Nu contează financiarul. Trebuie să îmi placă și mie de el, nu doar lui de mine. eu nu stau să îmi pun atâtea întrebări. Sunt într-o perioadă în care am alte priorități. Mie îmi trebuie o persoană care să fie de bază, să mă pot baza. Nu știu dacă m-aș mai căsători. Nu mă gândesc la asta.”, a declarat Oana Roman.

Nu sunt genul care să cunosc pe cineva pe facebook

În altă ordine de idei, Oana spune că sub nici o formă nu ar accepta să cunoască pe cineva pe vreo rețea de socializare. „Nu m-aș mai arunca cu capul înainte și aș cumpăni foarte mult înainte. Într-un astfel de caz, mai ales că vin după un divorț și după o viață complicată, am nevoie de stabilitate deci trebuie să aleg cu mare grijă. Nu sunt genul care să cunoască pe cineva pe Facebook. Eu nu pot așa. Ca să am o relație mega serioasă, trebuie să fie cineva cu care să am niște lucruri concrete în comun și nu o discuție pe internet.”, a mai spus Oana Roman.