Actualitate

Oana Roman, amenințată cu moartea. Dezvăluiri șocante

Dacă unii o adoră, există și persoane care nu o suportă deloc pe Oana Roman. Din nefericire, aceasta  primit și amenințări cu moartea.

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Roman a făcut dezvăluiri incredibile. Vedeta spune că a primit amenințări cu moartea.

Oana Roman, amenințată cu moartea. Dezvăluiri șocante

Are o comunitate foarte mare cu care comunică pe rețelele de socializare. Cei mai mulți sunt trup și suflet alături de Oana Roman, dar există și oameni care pur și simplu nu o plac. Iar vedeta spune că a fost amenințată cu moartea. „Eu nu tolerez hate-ul. Elimin din start, nu am de ce să dau explicații. Extrem de rar intru în conflicte, pentru că mi-am dat seama că cei care scriu foarte urât au conturi false.

Eu am trecut de Revoluție, de amenințări cu moartea, nu mă mai pot speria niște nebuni care comentează aiurea. Am devenit indiferentă. Pe mine nu mă mai ating. Se întâmplă să fie oameni care sunt atât de agresivi încât îi consider periculoși și atunci semnalez oamenilor să se ferească de persoana respectivă, că unul care vorbește cu oricine riscă să fie periculos. Și atunci încerc să previn oamenii”, a declarat Oana.

S-a împăcat cu Petre Roman

După mulți ani în care nu și-au vorbit, Oana Roman e acum foarte fericită pentru că s-a împăcat cu tatăl său. Din păcate însă, în trecut, bruneta a povestit că a avut mari probleme cu depresia, iar în mare parte s-a cauzat lui Petre Roman.

„Mulți ani am crezut că nu am dreptul să-i reproșez pentru că totul a fost pentru un scop mai presus de noi, dar în adâncul sufletului meu tot timpul i-am reproșat că a pus pe primul plan țara și nu pe mine, așa cum o făcuse până în acel moment.

Eu, dintr-o prioritate, am devenit cantitate neglijabilă. Nu s-a mai schimbat niciodată nimic. El nu s-a mai concentrat la nimic altceva din acel moment decât la politică. La un moment dat nu am mai putut, iar mama m-a găsit urlând la propriu. Le-am spus că dacă nu fac ceva o să mă piardă.

Singura modalitate prin care eu am reușit să mă vindec a fost să merg să-mi iau un câine. Am zis că dacă nu sunteți voi, să am și eu un suflet lângă mine”, a mai spus vedeta.