Actualitate

Oana Roman, accident grav în Egipt. Ce s-a întâmplat cu vedeta

A plecat în vacanță în Grecia alături de Vica Blochina și copii. Dar chiar în ultima zi, Oana Roman a avut un accident și a ajuns la spital.

Când se simțea mai bine, în ultima zi de vacanță petrecută în Egipt, Oana Roman a ajuns la spital, unde a făcut intervenție medicală.

Oana Roman, accident grav în Egipt. Ce s-a întâmplat cu vedeta

E plină de ghinioane. Chiar în ultimul zi a vacanței din Egipt, Oana Roman s-a accidentat, după ce a călcat într-o piatră ascuțită. “Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a declarat Oana Roman într-un Instastory.

Curând, Mioara Roman va ieși din spital

Oana a revenit acasă și în curând spune că o va scoate din spital și pe mama ei. Aceasta a fost grav criticată de fani, după ce vedeta a anunțat că o internează pe Mioara într-un azil. “Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 zile. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă, și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de un an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a spus vedeta cu ceva timp în urmă.