Actualitateinfo

Oana Roman a luat o hotărâre drastică după divorț

La scurt timp după ce a divorțat la notar de Marius Elisei, Oana Roman a luat o hotărâre drastică.

A semnat actele de divorț în urmă cu puțin timp și a luat o hotărâre care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. Ce a făcut Oana Roman.

Oana Roman a luat o hotărâre drastică după divorț

Durerea provocată de divorț a făcut-o pe Oana Roman să ia o hotărâre la care nu s-ar fi așteptat nimeni. Fiica lui Petre Roman a spus fanilor săi ce vrea să facă. Ea nu mai vrea să iasă cu nimeni în acest moment, nici măcar cu prietenii săi cei mai apropiați. Psihologii spun însă că acest lucru e posibil să aibă un efect negativ asupra sănătății sale, dacă va continua mai mult timp.

“Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a spus diva pe o poză publicată pe Instagram Stories.

Ce mesaje le-a dat unor vedete

Mai mult, Oana s-a arătat supărată pe unele dintre vedetele de la noi, cărora le-a dat un mesaj tăios. “O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe! Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât. De aia acum, nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a spus Oana Roman.