Actualitate

Oana Radu nu mai e mulțumită de cum arată. Vedeta își pune silicoane

E într-o continuă schimbare, iar acum nu mai e mulțumită de cum arată sânii. Oana Radu vrea să-și pună silicoane.

A slăbit mult în ultimii ani, iar acum vrea să fie cât mai sexy. Oana Radu a hotărât să-și pună silicoane.

Oana Radu nu mai e mulțumită de cum arată. Vedeta își pune silicoane

Apelează la proceduri estetice pentru a arăta din ce în ce mai bine. Oana Radu a trecut pragul medicului estetician și a bătut palma cu acesta să-și pună silicoane. Aceasta a slăbit foarte mult și acest lucru s-a văzut în zona bustului, pe care vrea să-l corecteze.

Cum a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile

În anul 2014 aceasta a reușit să slăbească de la 121 de kilograme la 57, apoi a ajuns iar la 104 kilograme. Dar norocul său s-a numit soțul ei, Cătălin, nutriționist și antrenor personal, care a ajutat-o să aibă acum silueta mult visată. Acesta i-a făcut o dietă cu ajutorul căreia a slăbit 30 de kilograme în 50 de zile. Oana Radu spune că marea ei greșeală spune că  mănâncă pe fond nervos: „Lumea m-a acuzat că mi-am operat stomacul și singura dovadă pe care aș putea să aduc este un ecograf care să ateste că nu mi-am operat stomacul. Însă nu cred că ar fi potrivit pentru un artist să vină să facă asta la o emisiune TV”, a spus artista.

În 2019 și-a pierdut iubitul

Cu doi ani în urmă, Oana a trecut printr-o mare nenorocire, după ce iubitul său și-a pierdut viața. „Nu știu dacă îl urmărea de mult timp sau nu (individul care l-a atacat pe iubitul ei, n.r.). Mi-e foarte greu să vorbesc despre subiectul acesta. Mama lui era sus în apartament, a auzit o explozie în scara blocului, a coborât și l-a văzut și cam asta e. A încercat să-l stingă, dar nu s-a putut. 25 de zile noi am sperat că va fi OK. Însă nu s-a întâmplat așa. De trecut peste un astfel de eveniment nu treci niciodată. După 5-6 zile de când el era în spital – în care nu mâncam, nu mergeam acasă, eram mereu la spitalul Floreasca, am zis ce ar trebui să fac pentru viața mea. M-am mobilizat atunci și am decis că vreau să slăbesc”, a declarat atunci Oana Radu.