Actualitate

Oana Lis e în doliu. Și-a pierdut tatăl

Soția fostului primar al Capitalei, Oana Lis, trece prin momente grele. Tatăl său a murit. Din păcate nu poate merge la înmormântare, pentru că se ține în Spania.

L-a acuzat că în copilărie ar fi abuzat-o sexual. Acum, Oana Lis este în doliu pentru că tatăl său a trecut lac ele veșnice.

Oana Lis e în doliu. Și-a pierdut tatăl

A aflat că tatăl său a trecut în lumea drepților. Chiar dacă nu a fost în relații bune cu el, Oana Lis nu i-a pică și e foarte tristă.  „Da, a murit tatăl meu! Culmea e că. acum vreo două zile, mă gândeam la el că era mai tânăr cu vreo câțiva ani decât Viorel. Mă gândeam oare cum se descurcă în perioada asta cu Covid-ul! Datorită certurilor din familie, că m-a bătut și și-a bătut joc de mine când eram mică, eu nu am mai păstrat legătura cu el, mai păstra doar fratele meu.

El stătea în Spania de mulți ani, avea pensie acolo. Din ce am înțeles a vândut ce avea aici moștenire în Moldova de la părinții lui și și-a aranjat să-l îngroape preotul din Palos de la Frontera unde locuia. Am fost și eu acolo, e un orășel cu foarte mulți români. Eu nu am aflat de la acest preot care se ocupă de înmormântare, nu m-a contactat. M-au sunat și mi-au dat mesaje românii care m-au văzut atunci când am fost în Palos de la Frontera și știau că este tatăl meu. Dumnezeu să-l ierte! Chiar se ocupau să-l îngroape foarte repede, am înțeles”, a povestit Oana.

Ultima dată s-au întâlnit acum zece ani

Oana nu comunica cu tatăl său nici măcar la telefon, iar ultima lor întrevedere a fost cu zece ani în urmă. „Nu avem o istorie plăcută împreună, mai mult suferințe, sticle în cap lu’ mama, bătăi, vorbe grele și multe altele mai nașpa. Nu aveam o relație în prezent dar e omul care mi-a dat viață și azi îl iert pentru tot ce mi-a greșit în viața asta. (…) Am amintiri grele.

Mă bătea, nu-mi dădea să mănânc, beam apă de la animale şi voia să mă mărit cu un cioban, deja rezolvase totul. Nu mi-e ruşine să recunosc că tatăl meu m-a abuzat şi sexual. Nu mai vorbesc cu familia mea. De asta mănânc mult acum pentru că n-am avut ce mânca. Mama a murit când aveam 13 ani. Eu la 14 ani voiam să mă omor, dar am mers mai departe. Pentru mine Viorel e familia mea. Nu am stat cu Viorel pentru bani, ci pentru că mi-a oferit respect şi siguranţă”, a declarat în trecut soția lui Viorl Lis.