Actualitate

O nouă înfățișare în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce vrea vedeta de al afacerist

Au început divorțul acum doi ani și au avut o nouă înfățișare. S-a aflat ce vrea acum Claudia Pătrășcanu de la cel care i-a fost soț.

Bruneta și omul de afaceri au fost din nou la tribunal și au oferit noi informații. Ce dorințe are acum Claudia Pătrășcanu.

O nouă înfățișare în divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Ce vrea vedeta de al afacerist

Surprinzător pentru toată lumea, la recenta înfățișare de la tribunal Claudia Pătrășcanu a ieșit mai surâzătoare ca niciodată. Asta înseamnă că judecătorii au fost de partea ei. Vedeta spune că vrea ca cei doi copii să rămână la ea, așa cum ar fi normal, pentru că le este mamă. Și bineînțeles că artista a venit din nou cu un teanc de dovezi, dar și ceva înregistrări. Nici Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și a adus în fața oamenilor legii o convorbire telefonice. În care le arată judecătorilor că el vrea ca totul să se termine frumos. Ca niciodată, afaceristul spune că nu mai vrea nici un scandal cu fosta soție și vrea să încheie divorțul pe cale amiabilă.

E normal să rămână copiii la mine

„Cred că mai avem foarte puțin și vom termina. Bineînțeles, nu mai puneți întrebarea asta. E normal ca cei mici să rămână la mamă. Nu pot să răspund la întrebarea aceasta, e deplasată. Dar nu e normal să rămână copiii la mamă? Bineînțeles că au nevoie și de tată.

Am depus mai multe, nici eu nu știu câte. Suntem într-o instanță, oamenii legii vor decide. Tatăl a venit să ia copiii la Bolintin, fiind weekend-ul meu și al tatălui, dar eu am fost de acord. Cei mici nu au vrut să meargă. Nu au mai ajuns la Bolintin, tatăl mi i-a adus acasă plângând și acolo a fost și un incident cu șoferul. Nu vreau să vorbesc despre asta, este deja o plângere penală”, a spus Claudia Pătrășcanu după ce a ieșit din sala de judecată, potrivit spynews.ro.