Actualitate

O mare nenorocire în viața lui Ombladon. Este în doliu. Și-a pierdut tatăl și fratele

În ultima perioadă, tot mai mulți artiști din România trec prin drame cumplite. Acum, Ombladon este în doliu.

Nu s-a gândit niciodată că un virus i-ar putea lua tot ce avea mai scump pe lume. Ombladon este în doliu. Tatăl și fratele nu mai sunt.

O mare nenorocire în viața lui Ombladon. Este în doliu. Și-a pierdut tatăl și fratele

Tatăl și fratele renumitul rapper Ombladon au trecut la cele veșnice, iar artistul e devastat. Cei doi au fost infestați cu noul coronavirus și, din nefericire, nu s-a mai putut face nimic. Sursele spun că artistul nu ar fi vrut ca nimeni să afle de durerea prin care trece. Acesta acesta a postat pe rețelele de socializare o melodie, care le-a dat de gândit fanilor săi. Este vorba de melodia Indiferența, care a fost lansată cu aproape opt ani în urmă.

Ce versuri le-a dedicat părinților săi

Ombladon avea o relație strânsă cu părinții lui, iar în anul 2019, acesta le-a dedicat câteva versuri. Sunt rodu’ iubirii alor mei sau a unei betii, bieții de ei / M-au crescut cu greu, le mulțumesc / Le doresc viață frumoasă, sănătate, liniștea firească”, a spus acesta. Sursele spun că au fost multe momente în care tânărul nu a ascultat de familia sa, dar mereu s-a străduit să repare acest lucru.  „N-am fost cum au vrut ei, poate nici acum nu sunt / Dar mă strădui zi de zi, pe cuvânt”, sunt alte versuri dedicate părinților. Ombladon alături de Cheloo au fondat în anul 1994 trupa Paraziții și ulterior și s-a alăturat și Freakadadisk. Primul său album, Condoleanțe a fost lansat în aprilie 2004 și premiat cu Discul de Aur pentru numărul uriaș de exemplare vândute.