Actualitate

O altă nenorocire pentru băieții de la 3 Sud Est. Laurențiu Duță are coronavirus

Probleme mari pentru trupa 3 Sud Est. După ce Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte, Laurențiu Duță este infectat cu coronavirus.

Laurențiu Duță are mari probleme. A luat coronavirusul acum două săptămâni. Ce se întâmplă în aceste momente cu artistul.

O altă nenorocire pentru băieții de la 3 Sud Est. Laurențiu Duță are coronavirus

Cu doar două săptămâni în urmă, Laurențiu Duță s-a infectat cu noul coronavirus. Din fericire, acesta are o formă mai ușoară a bolii. În acest moment, managerul trupei 3 Sud Est a spus că vedeta este în izolare și se pare că a scăpat de ceea ce a fost mai rău. Această palmă vine după ce Mihai Budeanu a fost la un pas de moarte, fiind internat la ATI în stare gravă și având nevoie de plasmă. Mihai a stat în spital timp de trei săptămâni și i-a uimit pe medici cu dorința lui imensă de a se vindeca. Într-un interviu recent, Mihai Budeanu a povestit prin ce a trecut în acea perioadă.

Am fost sfătuit să mă vaccinez

„Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit  să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital, am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare”, a menționat artistul.