Actualitate

O actriţă cunoscută şi soţul ei au murit într-un tragic accident rutier. Vedeta avea doar 27 de ani

Advertisment
Advertisement

Actriţa Vanessa Angel și soțul ei au fost implicaţi într-un accident în Indonezia, pe autostrada dintre Jombang şi Surabaya, la km 672. Cei doi au murit pe loc, a anunţat poliţia.

Vanessa Angel și soțul ei călătoreau într-un autoturism marca Mitsubishi Pajero şi plecaseră din capitala Indoneziei, Jakarta, joi dimineaţă. Din motive necunoscute, pe autostradă, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de separatoarele de drum, însă poliţia presupune că acesta ar fi adormit la volan.

Advertisment

Impactul a fost atât de puternic, încă ambele persoane aflate în maşină au murit pe loc. Accidentul a avut loc joi dimineaţă, la ora lolasă 13.37 (ora 08.37, ora României), transmite CNN Indonezia.

Advertisment

Vanessa Angel avea 27 de ani, fiind născută 21 decembrie 1993, la Jakarta. Pe numele său real Vanessa Adzaniaa, ea şi-a construit o carieră de succes în industria divertismentului ca actriță, model și cântăreață. Vanessa și-a arătat abilitățile de actorie pentru prima dată în telenovela Cinta Intan, în 2008, unde a interpretat rolul Sandrei.

În 2011 s-a lansat în lumea muzicală şi a a lansat un single cu Nicky Tirta, intitulat Indah Cintaku. Piesa a fost un hit și a făcut popularitatea Vanessei să crească. În 2012, ea a reapărut pe micul ecran în telenovela Curse of Love, iar de atunci prezenţa sa în filme şi la tv a fost constantă.

 

Advertisment
Advertisment