Actualitate

Nu vrea să renunțe la divorț, însă Ioana Năstase va face Paștele cu Ilie

Încurcate rău sunt căile Domnului. Chiar dacă spune că nu vrea sub nici o formă să renunțe la divorț, Ioana Năstase nu-l lasă singur de Paște.

Învierea Domnului o va prinde pe Ioana Năstase alături de soțul său, Ilie. Dar asta nu înseamnă că bruneta va renunța la divorț.

Nu vrea să renunțe la divorț, însă Ioana Năstase va face Paștele cu Ilie

Nimeni nu știe motivul, însă Ioana Năstase nu concepe să facă Învierea Domnului fără să stea alături de fostul său soț, Ilie. Ba, mai mult, aceasta și-a chemat la masă și familia din Constanța.

“Eu aştept termenul de divorţ, el citația. Paştele îl facem împreună, cum oare să-l las singur pe Ilie?! El are o relaţie foarte frumoasă cu familia mea şi chiar este iubit de ei, cu toate că ştiu şi ei ce s-a întâmplat în iarnă. Da, vom fi împreună, dacă suntem în post, trebuie să iertăm. Între noi s-au mai liniştit apele, el şi-a mai schimbat comportamentul, eu sunt la fel. Decizia divorţului nu mă face să-mi schimb atitu­­dinea, sunt empatică faţă de el”, a declarat Ioana Năstase.

A fost bătută de omul de afaceri

Să fie oare Ilie Năstase bărbatul pe care Ioana și l-a dorit dintotdeauna și să auzim de o împăcare? E foarte posibil, ținând cont de decizia ei. Sau poate că ei sunt doar un cuplu atipic, care iese la cumpărături deși sunt în divorț. Mai mult, Ioana și Ilie au fost văzuți și luând masa împreună la restaurant, alături chiar de fetele afaceristului. Pe de altă parte însă, Ioana nu vrea să-și păstreze nici numele soțului după divorț și se va întoarce la cel de fată. “Nu am înţeles de ce unele femei au ţinut aşa de tare să-l poarte. Până la urmă e meritul lui Ilie acest nume. Doar dacă mi-l lasă el de bună voie, eu îl păstrez”, a declarat aceasta.